Hendek Semaları Marşlarla İnledi

30 Ağustos Zafer Bayramında Hendek Belediyesi tarafından düzenlenen,‘Şehitlere saygı, bayrak yürüyüşü ve Fener Alayı’nın ardından Zafer Bayramı coşkusuBayraktepe Arena’dadevam etti.

Hendek Semaları Marşlarla İnledi


DOYASIYA KUTLAMA

Tüm dünyanın büyük ilgi ile takip ettiği Kick Boks Şampiyonlar Gecesi’ndeBayraktepe Arena’ya akın eden binlerce kişi heyecan dolu geceyeortak oldu. Ringe çıkan şampiyonlar kıyasıya mücadele ederken, Bayraktepe’de binlerce kişiye Türk Bayrağı dağıtıldı. Işık gösterilerinin yapıldığı gecede, çalınan marşlar Hendek semalarını inletti.10.yıl marşı, İzmir Marşı ve Ölürüm Türkiyem’i hep birlikte seslendiren binlerce kişi zafer bayramını doyasıya kutladı.

 

MARŞLAR SESLENDİRİLDİ

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu başta olmak üzere geceye katılanlar çalınan marşları büyük bir coşkuyla seslendirdi. Cep telefonları ışıkları ve Türk Bayraklarıyla eşsiz bir görüntünün ortaya çıktığı şampiyonlar gecesinde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm aziz şehitlerimiz rahmetle anıldı. Daha sonra ringe çıkan Başkan Babaoğlu, Zafer Bayramını bir kez daha kutladı.

 

YOĞUN KATILIM

Fener alayının ardından Babaoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen geceye Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, BBP Hendek İlçe Başkanı Engin Yapıcı, BBP Akyazı İlçe Başkanı Naim Yolcu, BBP Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Gürbüz ve kadınlar, siyasi partilerin temsilcileri, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, bürokratlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2019, 11:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184