HENDEK SPOR ALTYAPI ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Hendek Spor beğendiğin geleceği olan çocuklarımıza yatırım yapmaya devam ediyor.

HENDEK SPOR ALTYAPI ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR


Hendek Spor kulüp Başkanı Zafer Çakmak ve as Başkan  İrfan Püsküllü  altı yapı çocukları ve aileleriyle birlikte oldular.

Kulüp Başkan, Zafer Çakmak Çocuklarımızı evlerinden dışarı çıkarıp sağlıklı bir birey haline getirmek için çabaladıklarını ifade ederken ‘’En büyük sorunumuz olan çocuklarımızın internet ve kötü alışkanlıklardan kurtarmak!

Spor ahlakıyla spor terbiyesiyle yetişmiş bir nesil haline getirmek amacında olduklarını buna katkı sağlayan ailelere de teşekkür ediyoruz,  ailelerde böyle bir aktivitenin Hendek Spor un yaptığı bu çalışmaların çok faydalı hizmet olduğunu beyan ederek teşekkür etmeleri bizim ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu gösterir’’ ifadelerini kullandı.

Hendek Sporun Geleceğe dönük bu çalışmaları için Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllünün emeği büyüktür. Gelecek nesiller için şimdiden kolları sıvaması, alt yapı ve tesis için yapılan girişimlerde göstermiş olduğu kişisel çabası, genç dinamik nesillerin alt yapısı için atılan adımlar son yıllarda gençlerimizin geleceği  için atılmış  en önemli bir adımlardır.

Bu günün şartların da imkanların eski yıllara göre daha çok olması, bunu doğru kullanmak adına kulüp Başkanı Zafer Çakmak ve yönetim kurulu üyelerini de ayrıca kutlarız, bu oluşum Hendek için bir şanstır, kendilerine bunun için ne kadar teşekkür etsek azdır. Bunu gören ailelerde bu yönetime gösterdiği ilgi ve alaka şimdiden yeşermeye başlamış, sağlıklı motive olmuş kardeşlik görüntüleri resimlerde öne çıkarak yansımaktadır.

Hendek Spor Yönetimini başardıkları bu harika tablolar için teşekkür eder, vatandaşlarımızın alt yapı için  duyarlılık göstermeye  devam etmelerini  temenni ederiz.





Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2017, 23:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184