Hendekli 3 Güreşçi Dünya Şampiyonasında

Hendek Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü sporcuları Berat Büyüktazim, Mükremin Aktaş ve Serhat Kırık Dünya Şampiyonasında.

Hendekli 3 Güreşçi Dünya Şampiyonasında


Hendek Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü sporcuları Berat Büyüktazim (45 kg) Mükremin Aktaş (50 kg) ve Serhat Kırık (60 kg) Hırvatistan’da yapılacak Yıldızlar Dünya Grekoromen Güreş Şampiyonasında ülkemizi temsil edecekler.

Büyüktazim, Aktaş ve Kırık 3-8 Temmuz tarihlerinde Hırvatistan’da düzenlenen Dünya Yıldızlar Güreş Şampiyonası'nda ay yıldızlı mayoyla ülkemizi temsil edecekler. Hendekli Yıldız sporcular milli takım ile birlikte yoğun bir şekilde Dünya Şampiyonasına hazırlanıyorlar.

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Ülkemizi temsil eden Milli sporcularımızdan 10 sıkletten 3 tanesinin Hendek Güreş İhtisas Kulübünden olması bizim için büyük gurur olmuştur. Sporcularımızın yetişmesinde büyük emek veren başta kulüp başkanımız olmak üzere tüm hocalarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. İnşallah sporcularımız Hırvatistan’daki Dünya Şampiyonası’nda madalya alarak bizleri daha gururlandıracaktır dedi.


Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2018, 15:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184