HENDEK’Lİ GENÇ GÜREŞÇİLER AMASYA’YI SALLADI

03-04 Mart tarihleri arasında Amasya’da düzenlenen 15-16 yaş grubu Okul sporları grubunda düzenlenen bölge şampiyonasında Hendek’li güreşçiler damga vurdu.

HENDEK’Lİ GENÇ GÜREŞÇİLER AMASYA’YI SALLADI


Hendek Güreş İhtisas Kulübü sporcuları Amasya’da düzenlenen bölge şampiyonasında 6 birincilik ve bir ikincilik elde ederek büyük bir başarıya imza attılar.

Amasya’da Hendek İmzası

Amasya’da düzenlenen 15-16 yaş grubu Okul sporları bölge şampiyonasında Hendek Osmangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Ömer Faruk Başar, Serhat Kırık ve Kürşat Can Kaya,  Hendek Mesleki Teknik Anadolu Lisesinden Mükremin Ateş, Enes Öztürk ve Hamza Dişli şampiyon olurken, Hendek Osmangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Furkan Zırın ikinci Erenler İmam Hatip Lisesinden Onur Furuncuoğlu üçüncü oldu.


Büyük bir başarıya imza atarak madalyalara ambargo koyan Hendek’li genç güreşçileri Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Harun Kaynak, Osmangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Aydın Dinç, Hendek Mesleki Anadolu Lisesi Müdürü Yavuz Kılıç, Antrenörler Zafer Başar, Oğuz Birinci, Ebubekir Yılmaz ve Rıza Yetim yalnız bırakmayarak destek verdiler.

Teşekkür

Hendek Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Harun Kaynak, Okul Müdürleri ve Antrenörler “Başarıda pay sahibi olan ve her zaman desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’ye, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan’a ve İlçe Halk Eğitim Müdürü Necati Tan’a verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Osmangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Aydın Dinç, Hendek Mesleki Anadolu Lisesi Müdürü Yavuz Kılıç öğrencilerini yalnız bırakmayarak destek verdiler ve şampiyon sporcularını tebrik ederek her zaman İlçenin adını başarı ile temsil etmenin gayretini sarf edeceklerini dile getirdiler.



Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2017, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184