Hendekli Güreşçiler Bursa’da Coştu

Bursa’da düzenlenen Okul Sporları Grup Müsabakasında Hendekli güreşçiler 5 altın, 2 gümüş ve 4 bronz madalya alarak toplamda 11 madalya ile müsabakalara damgasını vurdu.

Hendekli Güreşçiler Bursa’da Coştu


Bursa’da düzenlenen Okul Sporları müsabakasında Hendekli güreşçiler şov yaptılar.

Osmangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Emre Mutlu (45 Kg), Hendek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Cihan Yaşar (48 Kg), Enes Ülkü (51 kg), Berdan Atsan (92 kg) ve Hendek İmam Hatip Anadolu Lisesi’nden Adem Kayaalp (55 kg) birinci oldular.

Hendek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Muhammet Ali Göçmen (45 kg) ve Osmangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Eyüp Yazıcı (80 kg) ikinci oldular.

Osmangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Cengizhan Dağ (60kg), Eray Pilavcı (65 kg), Muhittin Emre Helvacı (92 kg) ve Ali Tuğra Akkoç (110 kg) üçüncü olarak turnuvaya damga vurdular.

Osmangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Aydın Dinç, öğrencilerini Bursa’da yalnız bırakmayarak maçları yakından takip etti.

Bizi izlemeye devam edin

Beden Eğitimi Öğretmeni ve Antröner Zafer Başar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çuhadar’a ve Okul Müdürlerine destekleri için teşekkür ederek, güzel bir ekibin parçası olarak, elde edilen başarılar hepimizin başarısıdır. Bu bize tabii ki yetmeyecek. Zirveye çıkmak değil orada kalabilmek önemlidir.

Grup müsabakalarında aldığımız başarıyı inşallah Türkiye Şampiyonası’nda da göstereceğiz. Hendek olarak Okul sporlarında takım halinde Türkiye Şampiyonu olmayı hedefliyoruz. Ben burada bize destek olan Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, Müdürlerimize ve Velilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Bizi izlemeye devam edin dedi.


Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2019, 16:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184