HENDEK’Lİ HENTBOLCULAR GAFFAR OKKAN TURNUVASINA KATILDI

Hendek’li Hentbolcular İstanbul Beykoz Belediyesinin A. Gaffar Okkan anısına düzenlediği turnuvaya katıldı.

HENDEK’Lİ HENTBOLCULAR GAFFAR OKKAN TURNUVASINA KATILDI


Hendek'li olan ve Polisgücü Hentbol takımlarında oynayan veteranlar İstanbul’da Beykoz Belediyesinin Recep Şahin Köktürk Spor Salonunda düzenlediği turnuvada Hendek’i temsil ederek vefa örneği gösterdiler.

Şehit Emniyet Müdürü Ali gaffar Okkan'ın eşi Zerrin Okkan'da turnuvayı izleyenler arasında yerini aldı.

Aralarında MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu’nun da bulunduğu Hendek’li hentbolcular Şehit Ali Gaffar Okkan anısına İstanbul Beykoz belediyesinin düzenlemiş olduğu hentbol veteranlar turnuvasına hemşehrileri olarak katıldık. Turnuvada polis gücü hentbol takımlarında oynayan Hentbolcular ile birlikte kalbimizde yaşattığımız Ş.Ali gaffar Okkan’ı anarken mutluluk ve aynı zamanda da hüznünü yaşadık” ifadelerini kullandılar.

 Turnuva sonrası Ş.A. Gaffar Okkan resim sergisi de yapıldı.

Turnuvanın gerçekleşmesine katkıda bulunan Beykoz Belediyespor Kulübünün Başkanı ve aynı zamanda Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı olan Muharrem Kaşıtoğlu ” Bu etkinliğe ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ali Gaffar Okkan gibi şehadeti ile tüm ülkeyi yasa boğan bir ismi içinde bulunduğumuz Polis Haftası dolayısı ile de anıyor ve yad ediyoruz. Ben etkinliğe katılan tüm sporculara böylesine anlam yüklü bir programda bulundukları için teşekkür ediyorum” dedi.



Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2017, 17:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184