Hendekli İki Futbolcu Milli Takımda

Hendekspor Altyapısından yetişen iki futbolcu Milli Takım seçmelerini başarıyla tamamlayarak Milli Takım kadrosuna dâhil edildi.

Hendekli İki Futbolcu Milli Takımda



Türkiye Futbol Federasyonunun düzenlediği U13 Genç Yetenekli Futbolcuların Milli Takım çatısı altında toplanacağı organizasyonda Hendek’ten iki futbolcu yer aldı.

Türkiye Futbol Federasyonu, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Gençlik Spor Bakanlığının ortaklaşa hayata geçirdiği 13 yaş altı Milli Takım gelişim projesi kapsamında 12 Bölgenin katılımıyla gerçekleşen Türkiye Şampiyonasına Ankara’da start verildi.

 

Sakarya genelinde yapılan seçmelerde Hendekspor altyapısından yetişen daha sonra Sakaryagücü’ne transfer olan Batuhan Tiryaki üstün sürati ve tekniğiyle, Hasan Efe İş ise üstün fizik gücü ve yeteneğiyle seçmeleri başarıyla geçerek 13 yaş altı Milli Takım kadrosunda kendilerine yer buldu.

4 etaptan oluşan grup mücadelesinin ikinci etabı 5, 6, 7 Nisan tarihleri arasında Sakarya’da, 3. etap 19, 20, 21 Nisan tarihleri arasında Samsun’da ve 4. etap 2, 3, 4 Mayıs tarihlerinde Trabzon’da tamamlanacak.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2019, 13:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184