HENDEK’Lİ KARATECİLER AVRUPA ÜÇÜNCÜSÜ

Kosova’nın Piriştina kentinde düzenlenen Kulüpler Avrupa Karate şampiyonasında Hendek Belediyesi Karate Takımı üçüncülük elde ederek güzel bir başarıya imza attı.

HENDEK’Lİ KARATECİLER AVRUPA ÜÇÜNCÜSÜ


2-4 Haziran tarihleri arasında Kosova’nın Piriştina kentinde düzenlenen Kulüpler Avrupa Karate şampiyonasında Duygu Yemenici, İremnur Çelik, Simay Durmaz, İrem Durmaz ve Miray Turgut’un yer aldığı Hendek Belediyesi Karate takımı Avrupa üçüncüsü oldu.

11 Ülkeden yaklaşık 500 sporcunun mücadele ettiği Kulüpler Avrupa Şampiyonasında güzel bir başarıya imza atan Hendek Belediyesi Karate takımı sporcuları Duygu Yemenici, İremnur Çelik, Simay Durmaz, İrem Durmaz ve Miray Turgut, Milli Takım ve Hendek Belediyesi Karate takımı Antrenörü Nurkan Kayacık tarafından tek tek kutlanarak başarılarının devamını diledi.

Antrenör Nurkan Kayacık “Takım olarak Avrupa şampiyonasında derece yapan sporcularımı kutluyorum. Hendek’i ve Ülkemizi en güzel şekilde temsil etmenin gururunu yaşıyoruz. Bizlerden desteklerini esirgemeyen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.










Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2017, 17:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184