Hendekli karateciler Karasu’ya Damgasını Vurdu

Karasu’da yapılan Amatör Spor Haftası Karate İl Turnuvası’nda, Hendekli karateciler 63 madalya ile turnuvaya damgasını vurdu.

Hendekli karateciler Karasu’ya Damgasını Vurdu



6 Ekim Cumartesi günü Karasu Kapalı Spor Salonu’nda yapılan, Amatör Spor Haftası Karate İl Turnuvası’na Hendek Belediyesi Karate İhtisas Kulübü’nden 72 sporcu katıldı.

24 altın, 19 gümüş ve 20 bronz madalya

18 kulüpten, 587 sporcunun mücadele ettiği turnuvada, Hendek Belediyesi Karate İhtisas Kulübü sporcuları 24 altın, 19 gümüş ve 20 bronz madalya ile büyük başarı elde ederken, takım halinde de şampiyon oldu.

Turnuva sonunda dereceye giren sporculara, protokol üyeleri tarafından madalyaları verildi.

En başarılı ilçe Hendek

Turnuvada sporcularını yalnız bırakmayan Hendek Belediyesi Karate İhtisas Kulübü Antrenörü Nurkan Kayacık, sporcuları ile gurur duyduğunu ve Sakarya’da en başarılı ilçe olduklarını belirterek, kendilerine destek veren Kaymakam Orhan Burhan, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Yılkın, İlçe Spor Müdürü Süleyman Akıcı’ya ve ailelere teşekkür etti.

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek, daha büyük dereceler beklediklerini söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2018, 10:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184