Hendek’li Karateciler Madalya Avında

Hendek Belediyesi Karate takımı sporcuları Makedonya’ya Madalya avına gitti.

Hendek’li Karateciler Madalya Avında


Hendek Belediyesi Karate Takımı Antrenörü Nurkan Kayacık, Kafile Başkanı Faruk Özel, İdareciler Ramazan Kaya ve İsmet Hane 7 sporcu ile birlikte Makedonya’da 1-3 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan 11.ci Shotokan Karate Avrupa Şampiyonasına katılmak üzere yola çıktı.

Makedonya Üsküp Skopje Spor Centır’da 1-3 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan 11.ci Shotokan Karate Avrupa Şampiyonasına Emirhan Hane, Anıl Kadir Benli, İlker Eren Özel, Mehmet Efe Kayacık, Sait Kaan Kuru, İnci Varoğlu, Elanur Kaya ile katılacak olan Hendek Belediyesi Karate takımında hedef madalyalar ile dönmek.

Antrenör Nurkan Kayacık “Sporcularımıza inancımız tam. Shotokan Karate Avrupa şampiyonasından derecelerle döneceğimize inanıyorum. Karate kulübümüzde alt yapıdan şampiyonlar gelmeye devam edecek. Bizlerden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu’na ve herkese ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’da madalyalarla döneceklerine inandığını dile getirerek genç karatecilere şampiyonada başarılar diledi.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2019, 14:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184