Hendekli Karateciler Ordu’da

Hendek Belediyesi Karate Kulübü, Ordu’da düzenlenen Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası’na 43 sporcu ile katıldı.

Hendekli Karateciler Ordu’da


Karadeniz ve Hazar Denizi'ne kıyısı olan ülkelerin sporcularını bir araya getiren şampiyona, 31 Ağustos-2 Eylül tarihlerinde Ordu'nun Fatsa ilçesinde gerçekleşecek.

Hendek Belediyesi Karate Kulübü Nurkan Kayacık, şampiyonada iddialı olduklarını dile getirerek Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’ye araç desteği için sporcular ve aileleri adına teşekkür etti.

Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Federasyonuna üye ülkelerin katılımıyla yapılacak şampiyona için, ev sahibi Türkiye'nin yanı sıra Arnavutluk, Azerbaycan, Bulgaristan, Gürcistan, İran, Kazakistan, Kırgızistan, Moldova, Romanya, Rusya, Tacikistan, Türkmenistan, Ukrayna ve Özbekistan'dan 1650 sporcu ön kayıt yaptırdı. Fatsa 75. Yıl Spor Salonu'nda düzenlenecek şampiyonada sporcular, minik, yıldız, ümit, genç ve 21 yaş altı kategorilerinde mücadele verecek.

Hendek Belediyesi’nden 8 sporcu milli takıma davet edildi

Şampiyonada Hendekli sporcular Ömer Faruk Ateş, Aslıhan Aygüneş, Miray Turgut, Buse Nemli, İremnur Çelik, İrem Durmaz, Sefa Onur Er ve Yiğit Eren Kaba Milli formayı terletecek.


Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2018, 10:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184