HENDEKLİ KARATECİLERE MORAL ANTRENMANI

Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcuları antrenörleri ile beraber Denizli de yapılacak olan turnuva için önceden gidip tatil yapıyor.

HENDEKLİ KARATECİLERE MORAL ANTRENMANI


Sporculara müsabaka öncesi tatile yollayan Hendek Belediyesi Karate Takımı antrenörleri Nurkan Kayacık ve Soner Açıkyol çocukların kafasını dağıtmayı planlıyor.

30 kişilik sporcu ile turnuvaya katılacak olan Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcularının moral ve motivasyonları yerinde. Maçtan birkaç gün önce giden Karate Takımı suyun keyfini çıkararak zihinlerini ve bedenlerini rahatlatıyor.

Antrenörler Nurkan Kayacık ve Soner Açıkyol şunları söyledi, sporcularımızın durumu gayet güzel. Sıkı bir çalışma döneminden çıktık. Çocuklar da gerek sosyal hayatlarından gerekse özel hayatlarından fedakârlık ederek güzel bir antrenman dönemi yaşadılar. Müsabaka öncesi böyle bir organizasyon yaparak sporcuların moral ve motivasyonunu da yüksek tutarak turnuvadan güzel bir sonuç ile dönmeyi planlıyoruz dedi.
Hendek Belediyesi Başkanı Sayın İrfan Püsküllü Sporcular için şunları söyledi:’ spor sadece rekabetten ibaret değildir. Spor aynı zamanda bir oyun ve eğlencedir. Çalışılan sporcu kitlesi de çocuk olunca sporu oyun ve eğlence ile birlikte eğitmek gerektiğini düşünüyorum. Bu anlamda Kulüp antrenörlerimiz Nurkan Kayacık ve Soner Açıkyol u düşüncelerinden ve çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum ve müsabakada başarılar diliyorum dedi.

Ayrıca Hendek Belediyesi Karate Takımı antrenörleri Nurkan Kayacık ve Soner Açıkyol; turnuva için hiçbir zaman desteklerini kesmeyen Hendek Belediyesi Başkanı Sayın İrfan püsküllü ve Hendek Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.


Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2015, 15:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184