HENDEKSPOR 1 ATTI 3 PUAN ALDI 1-0

Süper Amatör A Grubunda Hendekspor İle Hendek Dereköyspor Hendek Sentetik sahada karşılaştı.

HENDEKSPOR 1 ATTI 3 PUAN ALDI 1-0


Karşılaşma karşılıklı ataklarla başladı her iki takımda da maçı kazanma azmi gözlerden kaçmadı

Orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmanın 40.Dakikasında Hendek Spor  geliştirdiği atakla A.Yaşar ile golü buldu 1-0 öne geçti geri kalan dakikalarda gol olmayınca Hendekspor ilk yarıyı 1-0 önde kapayan taraf oldu.

İkinci yarı karşılıklı ataklarla başladı Hendekspor ve konuk ekip Hendek Dereköy spor gol atmak için uğraşsalarda bir türlü gol atma başarısı gösteremeyince ev sahibi Hendek spor haftayı 3 Puan ile kapayan taraf oldu.

Konuk Dereköy ekibinin yöneticisi ve Antrenörü maçın bitimine 10 Dakika kala Maçın hakemi tarafından türbine gönderildiler.

Hendekli Futbol severlerin ilgi gösterdiği maça Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, MHP Hendek ilçe Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek ilçe spor müdürü Süleyman Akıcı ve çok sayıda sporsever maçı takip etti.

Hendekspor:1

Hendek Dereköyspor:0

Stat: Hendek Sentetik

Hakemler: Müjdat Duman, Barış Uzun, Ömer Faruk Kılıç

Hendekspor:Sait, Emirhan, Onur, Gürol, İ.Etem, B.Ahmet(Abdullah), A.Yaşar, Zafer, Gökhan(A.Harun), Adil, Emircan(Sercan)

Antrenör: İmdat Kum

Hendek Dereköyspor:M.Furkan, Elyosu, Sinan, Kayhan, Ziya, Murat, Samet Yılmaz(Samet Şen), Tolunay, Behçet, Uğur(Cezair), Seçkin

Antrenör: Tekin Yayla

Gol:Dk 40 A.Yaşar(Hendekspor)

Kırmızı kart: Dk 81 Sinan(Hendekdereköyspor)























Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2018, 17:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184