Hendekspor 3 Attı 3 Puan Aldı

Bölgesel amatör ligi 9. grupta Sakarya derbisinde Pamukova 1968 Hendekspor'u konuk etti.

Hendekspor  3 Attı 3 Puan Aldı


Maç her iki takımın karşılıklı atakları ile başladı. Maçın 41.nci dakikasında Berk gördüğü kırmızı kart sonrası Pamukova 1968 spor on kişi kaldı.

Her iki takımda zaman zaman buldukları pozisyonları gole çeviremeyince ilk yarı berabere sona erdi. Maçın ikinci yarısının 56.ncı dakikasında Hakkı'nın kaydettiği golle Hendekspor 1-0 öne geçti.

Maçın 61.dakikasında Berkay'ın kaydettiği golle 2-0 öne geçti. Maçın 73. Dakikasında İ.Hakkı kırmızı kart gördü ve Hendekspor'da 10 kişi kaldı. Maçın 84.ncü dakikasında Gökhan Ünver'in kaydettiği golle fark üçe çıktı. 0-3


Tribündeydi

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9’ncu grup üçüncü maçında Hendekspor’u yine yalnız bırakmadı.  Başkan Babaoğlu,  Pamukova Atatürk Stadyumunda oynanan Pamukova 1968 Spor-Hendekspor mücadelesinde tribünleri dolduran seyircileri selamlayarak, müsabakayı takip etti. 

Tebrik Etti

Hendekspor’u tebrik eden Başkan Babaoğlu, “3-0’lık galibiyet Hendek için büyük moral ve sevinç kaynağı oldu. Hendekspor’un daha iyi bir futbolla daha güzel sonuçlara imza atacağını söylüyoruz hep. Biz inanıyoruz, güveniyoruz. Bu şehrin markası olan Hendekspor’a zaferler ve başarılar yakışır. Bugün alınan sonuçla bunu gösterdiler. Tüm futbolcuları, teknik ekibi ve yönetimi tebrik ediyorum” dedi.

Pamukova 1968 Spor:0

Hendekspor:3

Stad: Pamukova Atatürk

Hakemler: Muhammet Taha Onat, İsa Sütçü, Hasan Hüseyin Yazıcılar, Zeynep İren Sengir

Pamukovaspor: Uğur, Emre, Mevlütler, Abdullah, Ferdi, Şahin, Abdulkadir(Canpolat), Mustafa( Görkem), Berk, Ümitcan, Ömer(Hamit)

Antrenör: Mehmet Atmaca

Hendekspor: Osman, İ.Hakkı, Hakkı, Fatih, Onur(Bedirhan), Errad, Mehmet, Emrah(Kadir), Gökhan Ünver, Berkay, Gökhan(Doğukan)

Antrenör: Sami Bağdatlı

 

Goller: Dk.56 Hakkı, Dk 61 Berkay, Dk.84 Gökhan Ünver (Hendekspor)

Kırmızı Kart: Dk. 41 Berk( Pamukova 1968), Dk.73 İ.Hakkı(Hendekspor)












Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2019, 23:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184