HENDEKSPOR ADI SAKARYASPOR VEYA BÜYÜKŞEHİR OLMASI GÜNDEMDE

Diriliş sezonunda uzun süredir mahkûm olduğu 3.Lig'den kurtularak adını 2.Lig'e yazdıran Sakaryaspor'da heyecan yaratacak 2 proje daha gündemde.

HENDEKSPOR ADI SAKARYASPOR VEYA BÜYÜKŞEHİR OLMASI GÜNDEMDE


Türkiye Basketbol Ligi'nde şampiyon olarak Süper Lig'e yükselen Büyükşehir Basketbol ve Voleybol 1.Lig'indeki temsilcimiz Hendek Bayan Voleybol takımının isimlerinin Sakaryaspor veya Sakarya Büyükşehir Belediyespor olarak değişmesi gündemde.

Taraftar istiyor

Taraftar desteğinin artması ve Sakarya'nın tek marka altında temsil edilmesi için ortaya atılan proje yeşil siyahlı taraftarlarda destek veriyor. Büyükşehir Basketbol takımının isim değişikliği daha öncede gündeme gelmiş fakat sadece renkleri yeşil siyah olarak değiştirilmişti.

Bayanlar destek bekliyor

Mütevazi kadrosu ile Bayanlar 1.Voleybol liginde mücadele eden Hendekspor'da isim değişikliğine sıcak bakıyor. Sultanlar, taraftar desteğini de arkasına alarak hedefe oynamak istiyor.

Toçoğlu ile görüşülecek

İlk etapta her iki takımında kendi yönetim yapıları ile ligde Sakaryaspor ismi ile mücadele etmelerinin planlandığı projenin önümüzdeki günlerde Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'na sunulması bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2017, 12:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184