HENDEKSPOR BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

Hendekspor Basın Sözcüsü Seyit Mete Balkız yazılı basın açıklaması yaptı.

HENDEKSPOR BASIN AÇIKLAMASI YAPTI


Hendekspor Basın Bilgilendirme, 08 05 2018

Değerli Sporseverler,

2016-2017 Futbol sezonunda Süper Amatör ligde mücadele eden Hendekspor Takımımız bildiğiniz üzere 2018-2019 Futbol sezonunda BAL Liginde mücadele edecektir. Siz spor severlereHendeksporTakımımızın geçen sezon değerlendirmesiyapmak ve teşekkürlerimizi sunmak istemekteyiz.

Değerli Hendek‘liler ; 9 Ağustos 2017 tarihinde Hendekspor takımımızı sayın İrfan Püsküllü başkanımın Sn. Zafer Çakmak başkanımızaKulüp başkanı olması talebinin beyanı ile hiç tereddüt etmeden kabul etmiş veyeni bir yönetim oluşturarak çalışmalara başlanmıştır.Sakarya Süper Amatör Ligin başlamasına otuz beş gün gibi kısa bir süre olması ile acilen mevcut durumun analizi yapılmışplanlamalar dahilinde görev ve sorumluluklar paylaşılarak yoğun bir çalışma ve gayret ile lige hazır hale getirmeye çalışılmıştır. Hendekspor kulübünün eksikleri mümkün seviyede giderildikten sonra takımımıza ve Hendek Halkına yakışır bir açılış merasimi ile sezona girilmiştir. Sezonun ilk yarısında başarılı karşılaşmalar oynayan takımımız ilk yarıyı 3. Sırada tamamlamıştır.  İkinci yarı öncesinde Sportif bazı nedenlerden dolayı Antrenör değişikliğine gidilmiş veyeni bir antrenör ile anlaşılmış ve 2. Yarıya hedeflendiği şekilde başlanmıştır. Bu süreçlerde eleştiri ve tepkiler alınmıştır yönetim olarak bu tepkilerin olası durumlar olduğunu düşünerek her bir eleştiri kabul edilmiş ,nitelikli olanlar incelenmiş  kabül gören eleştirler değerlendirilip yönetim kurulunda süreçler iyileştirilmeye çalışılmıştır.Takımızın Ligin ikinci devresine 3. Girmesi ve hedeflerimizi gerçekleştirme adına yönetim kurulumuzun onayı ile büyük bir sporcu revizyonuna gidilmiştir. Bu süreçlerde BaştaSn.İrfan Püsküllü ve Sn.Zafer Çakmak başkanlarımız olmak üzere Yönetim olarak Hendek halkının başarı beklentileri ve sorumluluğuher zaman hissedilmişve en ince detayına kadar ciddi bir çalışma örneği gösterilmiştir. Akabinde başlayan BAL Ligi terfi müsabakaları ilk maçı sonrasında Yönetim kurulumuzun ortak kararı ile tekrar Antrenör değişikliğine gidilmiştir. Akabinde Terfi müsabakaları için yeni bir antrenör ile anlaşılmış oynanan müsabakalar sonucunda 3 beraberlik 2 galibiyet ile playoff serisini namağlup tamamlayan takımımız BAL Liginden gelen Adapazarıspor takımı ile BAL ligi terfi finali oynamaya hak kazanmıştır. Final müsabakasında siz değerli Hendeklilerin takdir edilecek düzeyde destekleri ile Adapazarısporu yenerek 2018-2019 Furbol sezonunda Sakarya ‘mızı BAL Liginde temsil etmeye hak kazanmıştır.

Hendekspor Yönetimi olarak asıl değerinHendekspor Kulübünün kurumsal kimliği olduğunu unutmadan hiçbir konuda bireysel beklentilerin muhatabı olunmamıştır. Yönetim kurulumuz yaşadığı olumlu veya olumsuz tümolaylardamümkün olduğunca ; analitik gözlem ve Objektif değerlendirmelerde bulunarak tam bir birliktelik ile hareket etmiştir. Yönetim Kurulumuz 2018-2019 BAL Ligisezonunda sizlere3. Lig gururu yaşatacak takım oluşturma adına çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir.

Değerli Hendekliler ve Hendeksporlular ; Belediye Başkanımız Sayın İrfan Püsküllü , Kulüp Başkanımız Sayın Zafer Çakmak , Yönetim kurulumuzun değerli üyeleri ; Sayın Seyit Mete Balkız , Sayın Fatih Sunman , Sayın Talip Ulaş , Sayın Sadettin Meraklı , Sayın Kaan Sinan Sunman , Sayın İsmail Baykal , Sayın Mustafa Yılmaz , Sayın Danyal  - Kaya , Sayın Recai Kandemir ve Sayın Numan Cengiz adına ; 2017-2018 Futbol sezonunda Hendekspor Takımıza katkıları bulunanAntrenör ve Tüm Sporcularımıza siz değerli sporsever halkımızasabırlı ve özverili desteklerinizden dolayı teşekkürlerimizi borç biliriz. Nice Başarılara hep birlikte dileği ile…

Hendekspor Basın Sözcüsü

                                                                                                                                        Seyit Mete Balkız

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2018, 09:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184