Hendekspor Bursa’dan Puansız Döndü

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Hendekspor, Bursa Yıldırımspor’a 2-0 mağlup oldu.

Hendekspor Bursa’dan Puansız Döndü


Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Hendekspor deplasmanda Bursa Yıldırımspor'un konuğu oldu.

Maç öncesi Bursa Yıldırımspor taraftar grubu Hendekspor taraftarlarını çiçekle karşılayarak fair-play örneği sergilerken, her iki takım taraftarları her iki takımı da tribünlere çağırarak başarılar diledi.

Karşılaşma Elazığ’da meydana gelen depremde hayatını kaybeden Vatandaşlar için 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklâl Marşı okunması ile başladı.

Karşılıklı ataklarla başlayan karşılaşmanın 26. dakikasında Mahmut'un golü ile Bursa Yıldırımspor 1-0 öne geçerken karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Bursa Yıldırımspor oyun ve skor üstünlüğünü korurken, 78. dakikada Murat'ın golü ile farkı ikiye çıkardı. Oyunun hakimiyetini elinde bulunduran ev sahibi Bursa Yıldırımspor sayısız gol pozisyonunu cömertçe harcarken, temsilcimiz Hendekspor’un ise geçtiğimiz hafta grup lideri Belediye Kütahyaspor karşılaşmasındaki oyunundan eser yoktu.

Karşılaşmada başka gol olmayınca Bursa Yıldırımspor haftayı 3 puanla kapatırken, temsilcimiz Hendekspor ise şampiyonluk yarışında büyük yara aldı.


Bursa Yıldırımspor: 2
Hendekspor: 0

Stad: Minareli Çavuş Spor Kompleksi

Hakemler: Ceyhun Panba, Fahrettin Yılmaz, Vuslat Ay

Bursa Yıldırımspor: Özal, Emir, Osman, Mahmut, Burak, Muhammet, Emrah (Murat), Tuğkan, Hüseyin, Furkan (Muhammet), Umut (Osman)

Teknik Direktör: Sait Ulvi Özdemir

Hendekspor: Osman, Onur, İsmail (Furkan), Hakkı, İlker, Errad, Mehmet (Yahya Kemal), Serdar, Emrah (Kemal), Ayvaz, Gökhan

Teknik Direktör: Sami Bağdatlı

Goller: Dk 26 Mahmut, Dk 78 Murat (Bursa Yıldırımspor)

















Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2020, 20:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184