Hendekspor Evinde Farklı Kazandı

Bölgesel Amatör Lig Temsilcimiz Hendekspor Devrek Belediyespor’u konul etti.

Hendekspor Evinde Farklı Kazandı


Hendekspor Hendek Atatürk Stadında ilk kez seyircisinin karşına çıktı.

Karşılaşma öncesinde Hendekspor Taraftarı Takım Kaptanı Hakan Soylu ve tüm takımı tek tek tribüne çağırarak futbolculara üçlü çektirdi.

Başlama vuruşu öncesinde Hendekspor Takım Kaptanı Hakan Soylu karşılaşma Hakemleri ve Devrek Belediyespor’a çiçek takdiminde bulundu.

İstiklal Marşı okunması ile başlayan karşılaşmaya İyi Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, Ak Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal SOFU, MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, CHP Hendek İlçe Başkanı Reyhan Azak, İyi Parti Hendek İlçe Başkanı Fatih Bayındır, Ticaret Borsası Başkanı Adem Sarı Meclis Üyeleri, her iki takımın Başkan ve Yöneticileri, STK Temsilcileri ve binlerce Hendekli sporsever katıldı.

Başlama vuruşunun ardından Hendekspor rakibine baskı kurmaya başladı. Ataklarını sıklaştıran Hendekspor 23. Dakikada Gökhan’ın şık golü ile 1-0 öne geçti. Oyuna ağırlığını koyan Hendekspor 39. Dakikada Gökhan kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak farkı ikiye çıkardı. İlk yarı Hendekspor’un 2-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Karşılıklı ataklar ile başlayan Karşılaşmanın ikinci yarısında oyunun hakimiyetini eline geçiren Hendekspor’da yine sahneye Gökhan çıktı. 76. Dakikada Gökhan kendisinin ve takımının 3. golünü attı. Karşılaşmanın 80. Dakikasında Hendekspor’un 3 golünü atan Gökhan sahadan çıkarken tüm taraftarlar tarafından ayakta alkışlandı. Karşılaşmanın kalan bölümlerinde başka gol olmayınca Hendekspor sahadan 3-0 galibiyet ile ayrılarak liderlik yarışını devam ettirdi.


Hendekspor: 3

Devrek Belediyespor: 0

Hakemler: Ali Can Özışık, Mustafa Cembüyük, Batuhan Bulut, Atakan Kozik

Hendekspor: Oğuz Kaan, Tolga, Derviş, Hakkı, Serdar Bilik(Emre), Fatih, Özkan, Onur(Sercan), Serdar Sargın, Hakan, Gökhan(İlham)

Antrenör: Mehmet Ali Honca

Devrek Belediyespor: Okan, Yusuf, Hakan(Emre), Mert, Asafcan, Bakan, Ufuk, İrfan, Osman(Doğuş), Mehmet(Yasin), Burak

Antrenör: Hüsnü Akın

Goller: Dk 23, 39, 76 Gökhan (Hendekspor)














Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2018, 16:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184