Hendekspor Fırsat Tepti

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Hendekspor, grup Lideri Kütahya Belediyespor'u konuk etti.

Hendekspor Fırsat Tepti


Hendek Atatürk Stadında oynanan karşılaşmayı binlerce taraftar izlerken, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu karşılaşmayı Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, Belediye Başkan Yardımcıları, Hendekspor ve Belediye Kütahyaspor Başkanı ve Yöneticileri ile birlikte izlediler.
Başlama vuruşu ile birlikte her iki takımın karşılıklı atakları ile başlayan karşılaşmanın 26. dakikasında Emrah'ın kaydettiği golle Hendekspor 1-0 öne geçti ve karşılaşmanın ilk yarısı Hendekspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın ikinci yarısına iyi başlayan Kütahya Belediyespor, Adem'in kaydettiği golle skora dengeyi getirdi. 1-1. Karşılaşmanın 
60. Dakikasında baygınlık geçiren Hendekspor'lu İsmail Ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, 90+5. dakikada ise Kütahya Belediyespor'lu Murat ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Kalan dakikalarda Hendekspor bulduğu pozisyonları gole çeviremeyince karşılaşma 1-1 sona erdi.

Hendekspor: 1
Belediye Kütahyaspor: 1

Hakemler: Oğuzhan Talha Karakuş, Mustafa Poyraz, Vedat Altan, Ertuğrul Yolcu

Stad: Hendek Atatürk

Hendekspor: Osman, Onur, İsmail (Yahya Kemal), Hakkı, Fatih, Errad, Mehmet, Serdar (Furkan), Emrah, Berkay (Ayvaz), Gökhan

Antrenör: Sami Bağdatlı

Kütahya Belediye: Akif, İsmail, Rahim, Murat, Mert (Mustafa), Ahmet, Selçuk, Adem, Kemal (Muhammet Enes), Enes, Çağrı (Okan)

Antrenör: Polat Çetin

Goller: Dk 26 Emrah (Hendekspor) Dk 55 Adem (Belediye Kütahyaspor)

Kırmızı Kart: Dk 90+5 Murat (Kütahya Belediyespor)













Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2020, 18:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184