Hendekspor Güle Oynaya 3-0

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10.Grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Hendekspor, sahasında Kaynaşlı Belediyesi ekibini 3-0 mağlup ederek kritik bir 3 puanın sahibi oldu.

Hendekspor Güle Oynaya 3-0


Devreye tek golle

Zorlu mücadelenin ilk 25 dakikası orta saha mücadelesi şeklinde geçerken etkili olan taraf temsilcimiz Hendekspor oldu. Baskılı oyununun sonunda 30.dakikada golcüsü Muhammet ile golü bulan Mavi-Siyahlılar 1-0 öne geçti.

 Bu golün ardından etkili oyununu sürdüren ve rakip kalede bir çok fırsatı değerlendiremeyen Hendek ekibi devreye de 1-0 önde girerken, 42.dakikada sakatlanan Gazanfer yerini Sercan’a bıraktı.

 İkinci devrede yine etkili olan ve rakip kalede gol arayan ekibimiz bir çok pozisyondan da yararlanamazken, maçın son bölümünde oyunu kopartmasını bildi.

 83’de Volkan ile farkı ikiye çıkartarak skoru 2-0’a getiren ekibimiz, 90.dakikada Hakan’ın golüyle son noktayı koydu ve rakibini 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek önemli bir 3 puanı daha hanesine yazdırdı.


Hendekspor:3

Kaynaşlı Belediye:3

STAT: Hendek Atatürk

HAKEMLER: Ertuğrul Kösterelioğlu*,  Tugay Şahin, Baransel Siyavuş*

Hendekspor: Yakup*, İsmail, Derviş, Volkan, Özgür, Fatih(Hakkı), Tolga, Serdar, Muhammet*, Hakan, Gazanfer(Sercan)(Serdar Rahman)

ANTRENÖR: Ümit Metin Yıldız

Kaynaşlı Belediye: Çağrı*, Berke, Erol, Adnan, Volkan, Kazım(Furkan), Semih*, Faruk(Abdullah), Özkan*, Fatih(Erdem), Orhan**

ANTRENÖR: Ali Akgün

GOLLER: Dk.30 Muhammet, Dk.83 Volkan, Dk.90 Hakan (Hendekspor)


























Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2019, 17:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184