Hendekspor İç ve Dış Transfere devam ediyor

Bölgesel Amatör Ligine (BAL) yükselen Hendekspor iç ve dış transfer kapsamında geçen yıl kadrosunda bulunan 6 Futbolcu ve 4 yeni futbolcu olmak üzere 10 futbolcu ile sözleşme imzaladı.

Hendekspor İç ve Dış Transfere devam ediyor


Hendekspor alt yapısından yetişen ve Adıyamanspor ile profesyonelliğe adım atan ve geçtiğimiz sezon ArifiyeKalaycıspor’da başarılı performans sergileyen İlker Nemli yuvaya dönerek Hendekspor ile anlaşmaya sağladı.

Bekleyen, Topçu, Gedikoğlu Yuvada Kaldı

Bölgesel Amatör Ligine (BAL) yükselen Hendekspor’da geçtiğimiz sezon kadroda bulunan Hakan Bekleyen(orta saha), Onur Topçu(Sol Defans- açık) ve Talha Gedikoğlu(Kaleci) yuvada kalarak yeniden anlaşma sağladılar.

Ayrıca geçtiğimiz sezon kadroda bulunan Emrecan Zorlu, Ahmet Şimşek ve Gürol Kahraman’da tekrar anlaşmaya vararak sözleşme yenilediler.

Bir yandan iç transfer görüşmelerini sürdüren Hendekspor yönetimi diğer taraftan da dış transfer görüşmelerini de sürdürerek Adapazarıspor’dan Mustafa Bayramoğlu(stoper), Kalaycıspor’dan İlker Nemli(stoper), Sakarya Demirspor’dan Gazanfer Aydın(Forvet arkası), Tavşanlı Linyitspor’dan Kaleci Oğuzhan Barış ile anlaşmaya vardı.









Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2018, 12:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184