Hendekspor İkinci Yarıya Hazır

Hendekspor hazırlık karşılaşmasında Karadeniz Ereğli Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı.

Hendekspor İkinci Yarıya Hazır


Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Hendekspor, hazırlık karşılaşmasında Bölgesel Amatör Lig 6. Grup temsilcisi Karadeniz Ereğli Belediyespor ile Hendek Atatürk Stadında karşı karşıya geldi.
Her iki takımın da kadrolarını ve yeni transferlerini görme şansı bulduğu karşılaşmanın ilk yarısı her iki takımın da karşılıklı ataklarına sahne oldu. Dengeli şekilde devam eden karşılaşmanın 35. Dakikasında Penaltı kazanan Ereğli Belediyespor Ercan’ın golü ile ilk yarının skorunu belirledi.
Karşılaşmanın ikinci yarısına yeni transferleri ile başlayan her iki takımda da oyuncuların hırslı oldukları gözlerden kaçmadı. İkinci yarıda daha derli toplu oynayan Hendekspor’un 82. Dakikada kazandığı penaltı atışını Fatih’in gole çevirerek skora dengeyi getirdi ve karşılaşmanın skorunu da belirlemiş oldu.
Hendekspor’da yapılan yeni transferlerin hırslı ve mücadeleci oyunu dikkat çekerken, Hendekspor’un bazı eksikliklere rağmen ikinci yarıya hazır bir görüntü sergilemesi memnuniyetle karşılandı.

Hendekspor: 1
Karadeniz Ereğli Belediyespor: 1

Hakemler: Talha Yıldırım, Ahmet Eşsiz, Bahadır Akpınar

Saha: Hendek Atatürk
Hendekspor: Osman, Hakkı, İsmail, Fatih, Errad, Ayvaz, Onur, Gökhan, Mehmet, Berkay, Emrah, Yahya, Furkan, Enes, İlker

Antrenör: Sami Bağdatlı
Karadeniz Ereğli Belediyespor: Tuğrul, Kadir, Vijdan, Emre, Ozan, Harun, Mehmet, Cömert, Volkan, Gökhan, Ercan, Mehmet O., Mikail

Antrenör: Atakan Gültekin

Goller: Dk 35 Ercan (p) (Karadeniz Ereğli Belediyespor) Dk 82 Fatih (p) (Hendekspor)


Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2020, 18:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184