Hendekspor Kulübü Transferler için Basın Açıklaması Yaptı

Hendekspor Kulübü Yapmış olduğu transferlerle ilgili basın açıklaması yaptı.

Hendekspor Kulübü Transferler için  Basın Açıklaması Yaptı

Hendekspor Kulübünün yapmış olduğu Açıklamada , Bildiğiniz üzere Hendekspor Futbol takımımız 2018 -2019 yılı BAL Ligi 10. Gurupta 1. Yarıyı 31 Puan ile Lider bitirmiştir.
İkinci yarıda mevcut Kadromuzu güçlendirmek adına , yönetim kurulumuz ve teknik heyetimizin planlamaları doğrultusunda yoğun ve titiz çalışmalar yapılmıştır.
Sporcuların Kulüpleri ve Sporcular ile Uzun süren görüşmeler sonucunda planlandığı gibi istediğimiz mevkilere transferler yapılmıştır.


Transfer edilen sporcuların kulübümüze kazandırılmasında Transfer Komitemiz ; Kaan Sinan Sunman , Mustafa Yılmaz , Recai Kandemir ve Numan CengizGece Gündüz demeden yoğun gayret ve çaba sarf etmişlerdir.Transfer sürecinin hızlandırılması kulübümüzün kamp çalışmaları için çok önemli olduğundan transferlerin kamp çalışmalarına yetiştirilmeside ayrı bir başarı kaynağı olmuştur.
Hendekli spor sever halkımıza 2. Yarıda daha güçlü bir Hendekspor izletmek için maddi manevi destekleri ile yanımızda olan Belediye Başkanımız
Sn. İrfan Püsküllü ‘ye , Kulüp Başkanımız Sn. Sadettin Meraklı ‘ya ve As Başkanımız Sn. Zafer Çakmak ‘a Teşekkür ederiz denildi.

**Transferlerimizi Tanıyalım ;

1.     1989 Doğumlu Muhammet Özdemir ilk yarı gurubumuzda rakibimiz olanBARTINSPOR‘da oynamıştır. Bu yıl Lig ve Kupa maçlarında attığı 12 gol ile en çok gol atan sporcusudur.
Türkiye ‘deki Futbol kariyerinde Türkiye kupası 5 maç 3 gol , Bal liginde 84 maç ‘da 51 gol atma başarısını göstermiştir.




1987 DoğumluYakup BugunGeçtiğimiz sezon 2. Lig Keçiörengücü forması ile 28 maçta oynayan, sezon başında Ankara BAL ligi takımlarından Polatlı Belediyespor ile anlaşarak amatöre dönmüştür.Profesyonel kariyerinde ; 3. Lig ‘de 39 maç , 2. Lig ‘de 192 maç , 1. Lig ‘de 14 maç ve Türkiye kupasında 8 maç oynamıştır.



1. 1990 Doğumlu Devrim AksongurGeçtiğimiz sezon 3. Lig Gölcükspor ‘da -bu yıl 3. Lig KemerSpor forması ile 16 maçta oynamıştır. Profesyonel kariyerinde ; 3. Lig ‘de 202 maç , 2. Lig ‘de 35 maç , ve Türkiye kupasında 8 maç oynamıştır.

1.      


1.   98 Doğumlu İsmail Hakkı Doğan Geçtiğimiz sezon Alibeyköy spor ile  BAL Ligi şampiyonluğu yaşayarak ilk yarıyı 3. Lig Alibeyköyspor ‘da tamamlamıştır.Kariyerinde ; Akademi Ligi 107 Maç , BAL Ligi 2 Maçve 3. Lig ‘de 2 maç oynamıştır.




2000HendekDoğumlu Dorukhan Yazganilk yarıyı Beylerbeyispor ‘da tamamlamıştır.Kariyerinde ; Karagümrük Kulübünde Profesyonel olmuştur , Bal Ligi Beylerbeyispor ‘da 2 maç oynamıştır.

 

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2019, 00:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184