Hendekspor Liderliği Eli İle İkram Etti

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10.Grupta zirve mücadelesi veren Hendekspor, 3 dakikada 2 golü kalesinde görerek Beylerbeyi ile 2-2 berabere kaldı ve liderlikten oldu.

Hendekspor Liderliği Eli İle İkram Etti


Maçın ilk devresinde rakibine istediği baskıyı kuramayan ve aradığı golü devrenin son bölümünde golcüsü Muhammet ile 43.dakikada bulan temsilcimiz Hendekspor devreye 1-0 önde girdi.

İkinci devreye ise erken golle başlayan ve 47’de Hakkı ile skoru 2-0’a getiren Mavi-Siyahlı temsilcimiz rahatlarken oyunun üstünlüğünü de eline aldı.

 Oyunun son bölümünde ise işler adeta tersine döndü. Konuk ekip Beylerbeyi 83’te Fatih ile skoru önce    2-1’e getirirken bu golden 3 dakika sonra oyuna sonradan giren Muharrem skoru 2-2 yaptı. 3 dakika içerisinde kalesinde 2 gol görerek adeta şok etkisi yaşayan Hendekspor sahadan 2-2 eşitlik ile ayrılarak liderlik koltuğunu en yakın rakibi 1877 Alemdağspor ekibine kaptırdı ve kalan haftalar öncesinde şampiyonluk yolunda büyük yara aldı.


STAT: Hendek Atatürk

HAKEMLER: Alper Akarsu, Fahrettin Yılmaz, Azad İlhan

HENDEKSPOR: Yakup, Özkan, Derviş, Volkan, Onur(Ferhat), Fatih, İsmail(Ferdi), Serdar, Muhammet, Hakan, Tolga

ANTRENÖR: Ümit Metin Yıldız

BEYLERBEYİ: Oğuz, Mehmet, Burakcan, Ömer, Yiğit, Hüseyin(Fatih), Rüzgar(Muharrem), Tolgahan, Gökhan, Hakan(Ahmet), Kubat

ANTRENÖR: Kaan Demir

GOLLER: Dk.43 Muhammet, Dk.47 İ.Hakkı (Hendekspor) Dk.83 Fatih, Dk.86 Muharrem (Beylerbeyi)










Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2019, 21:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184