Hendekspor Rakibini Bekliyor

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 10.Grup temsilcilerimizden Hendekspor, 10.hafta maçları sonunda en yakın rakibine 5 puan fark atarak liderliğini sürdürürken, gözünü 3.Lige dikti.

Hendekspor Rakibini Bekliyor


Hendekspor bu hafta Pazar günü saat 14:00’da Beşyüzevlerspor ile Hendek Atatürk stadında karşılaşacak.

İLÇE BÜTÜNLEŞTİ

Sakaryasporun eski futbolcularından stoper Mehmet Ali Honca’nın komutasındaki Lacivert Siyahlılar, sezon başında profesyonellikten amatörlüğe dönen Hendek’li kaptan Hakan Soylu ile şuana kadar mükemmel bir seri yakaladı. Başkan Sadettin Meraklı ve yönetimi de, başta Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve Kaymakamlığın büyük desteği ile takımı bugüne kadar getirdi. İlk yarının sonuna kadar da maddi manevi sıkıntı çekmeden götürecekmiş gibi gözüküyor.

BİR TANE PİLOT TAKIM LAZIM

Takımın başarılı antrenörü Mehmet Ali Honca, geçen sene Karasusporu çalıştırdığını, futbolculuk dönemindeki Sakarya’yı da çok iyi tanıdığını belirterek, “Sakarya futbol kenti. Şampiyonluğa da aç. Bizler de. Çünkü benim kariyerimde teknik direktör olarak bir şampiyonluk yok, bildiğim kadarıyla futbolcularımın da. İnşallah hepimiz için bu yıl bir ilk olacak. İlk hedefimiz de ilk yarıyı puan farkını daha da açarak lider bitirmek" dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2018, 17:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184