Hendekspor Taraftarından Logo Tepkisi

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk hesapları yapan temsilcimiz Hendekspor Pazar günü (bugün) saat 14.00’daDevrek Belediyespor’u konuk edecek.

Hendekspor Taraftarından Logo Tepkisi


Bu sezon ilk kez taraftarı ile buluşacak olan Hendekspor, taraftarlarını stada çekmek için hazırladığı afiş tartışma konusu oldu.

Lacivert Mavililerin takım fotoğraflı ile birlikte hazırlanan maç görselinde kullanılan logonun Hendekspor ile alakası olmaması ise tepki çekti.

Afişi hazırlayan Belediye Personelinin resmi bir değişiklik olmamasına rağmen kendi kafasına göre yaptığı logo tasarımını Hendekspor’un logosuymuş gibi lanse etmesi dikkat çekti.

Karşılaşma ile ilgili yapılan duyurularda özellikle sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlarda taraftarın gözünden kaçmayan bu değişiklikle ilgili bir açıklama yapan olmadı.

Şimdi böyle önemli bir maç öncesinde basit bir konu gibi algılayanlar olabilir. Fakat Kulübün logosunun dahi Belediye personelinin keyfine göre kullanıldığı bir ortamda varın diğer konularda neler olabileceğini siz düşünün.

Logo değişebilir yenilenebilir ama bu Hendekspor taraftarının fikri alınmadan öyle bir kişinin yaptım oldu demesi ile olacak iş değil. Bu kafa yapısı kulübe, taraftara her şey den çok Hendek halkına bir hakarettir.

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2018, 11:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184