Hendekspor Yeni Sezona Hazırlanıyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Hendekspor transfer çalışmaları ile yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Hendekspor Yeni Sezona Hazırlanıyor


Teknik ekip ve Futbolcu transferleri gerçekleştiren Hendekspor Yönetimi, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun da hazır bulunduğu program ile yapılan Teknik ekip, dış transfer ve iç transferleri kamuoyuna tanıttı.

Teknik ekip hazır

2020/2021 sezonu için Hendekspor teknik direktörü Talip Toprak’ın yardımcılığını yapmak üzere teknik heyete, Hendekspor bünyesinde yetişmiş eski takım kaptanlarından Mustafa Levent, Sakarya futbolunun yetiştirmiş olduğu yıldız oyunculardan eski milli futbolcu Gökhan Kaba ve kaleci antrenörü olarak Çoşkun Yılmaz  getirildi.

Kaptan yuvaya döndü

Dış transferde ilk etapta 4 oyuncu ile anlaşan Hendekspor’da T.K.İ Tavşanlı Linyitsporda oynayan ilçemizin yetiştirdiği önemli oyunculardan biri olan Hakan Soylu, Aliağa Fk da oynayan Ortasaha oyuncusu Arda Saltan, Antalya Kestelspor’la şampiyonluk yaşayan Kanat oyuncusu Nizamettin Akgün ve stoper Yavuz Özsevim ile anlaşma sağladı.

İç transferler

İç transfer çalışmalarına da devam eden Hemdekspor, Onur Topçu, Enes Tok ve Kemal Bağdatlı işe sözleşme yeniledi.

3.Lige hep birlikte çıkacağız

Babaoğlu, hedef belli, ona göre transferler yapılıyor. İnşallah Hendek tarihinde bir ilke imza atacak 3. Lige hep birlikte çıkacağız. Ben sizlerden eminim ama Antrenörlerinizden endişeliyim çünkü canınızı okuyacaklar gibi görünüyor. Allah kolaylık versin, yardımımız olsun diye konuştu.

Hendekspor cazibe merkezi haline geldi

Karabulut, her yıl olduğu gibi bu yılda hedef Şampiyonluk. İyi bir transfer dönemi geçiriyoruz. Transfer çalışmalarımızı aşağı yukarı % 80-90 tamamladık, bitirmek üzeriyiz. Ligin bölgenin en iyi oyuncularını bir araya getirdik. Şöyle bir şeyide fark ediyoruz, Hendekspor artık Futbolcuların cazibe merkezi haline geldi. Artık futbolcular Hendekspor’a gelmek istiyorlar, o noktaya geldi inşallah. Federasyonun Lig takvimini hazırlanmasını bekliyoruz. Ona göre hazırlıklarımızı daha da hızlandıracağız. Bazı arkadaşlarla yollarımızı ayırdık, bu anlamda gecen yıl takımımıza hizmet eden arkadaşlarımızada tek tek teşekkür ediyoruz. İnşallah bu sene Şampiyon Hendekspor. Şampiyon olmak için elimizden geleni yapacağız diye konuştu.

Hedefimiz 3. Lig

Hendekspor Teknik Direktörü Talip Toprak, tek bir hedefimiz var oda Hendekspor’u 3. Lige taşımak. Elimizden ne geliyorsa calışıp sahaya yansıtmak. Ben buralıyım, burada doğdum burada büyüdüm fakat burada futbol oynayamadım, çalışamadım. Biz tabi ki taraftarlarımızı sahaya istiyoruz. Taraftarı sahaya cağırmak bizim görevimiz. Onların istediği futbolu sahaya yansıtırsak taraftarlarımız gelir. Zaten geldiler ve geliyorlar geçen yıl ben bunu gördüm diye konuştu.

Yuvaya dönen Hakan Soylu, busene kesin şampiyon olmamız lazım. İlk yılımızda ikili averajla kaçırdık, geçen yıl 3 bitirildik. Bu yıl yuvaya döndük, transferlerimiz iyi seviyede gördüğüm kadarıyla, Şampiyon takımlardan oyuncular alındı. Hendekspor’un artık 3. Lige çıkması gerekiyor. Fedakarlık yaptık evimiz olduğu için. Belediye Başkanımız, Yöneticiler istediler, gel destek ver dediler. Bu sene iyi oynayacağız. Taraftarlarımızı ve Hendek halkımızı tüm maçlarımıza istiyoruz. Taraftarlar itici gücümüz. Daha ateşli, rakibi boğan taraftar sesi olursa biz futbolcular da elimizden gelen her şeyi yapacağız ifadelerine yer verdi.








Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2020, 13:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184