Hendekspor Yönetimi Basın İle İftarda Buluştu

Hendekspor Yönetimi Hendekli Basın Mensupları ile İftar sofrasında bir araya geldi.

Hendekspor Yönetimi Basın İle İftarda Buluştu


Hendekspor Kulüp Başkanı Zafer Çakmak’ın Hendekli Basın mensupları ile bir araya geldiği İftar sofrasına Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şenay Sakal, Hendekspor Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Sunman, Sadettin Meraklı, İşadamı Ayhan Bal, İşadamı İsmail Gürlü, Yeni Mahalle Muhtarı İsmet İskefiyeli, Uzuncaorman Murat Nişancı Ortaokulu Müdürü Abidin Dayıoğlu, Sinan İskefiyeli ve Basın Mensupları Ahmet Köse, Mehmet Kavis, Orhan Topçu, Kadir Kazın, Gürkan Özer katıldı.

Açılan Oruçlar sonrası içilen çaylar eşliğinde Basın Mensuplarının sorularını cevaplayan Hendekspor Kulüp Başkanı Zafer Çakmak, Hendekspor ve Bal Ligi için yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Tesisleşme

Mevcut tesislerin TFF statülerine uygun hale getirilmesi gerektiğini dile getiren Çakmak, Federasyonun bize belirttiği 28 maddelik iyileştirme planına uygun bir şekilde çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Bir aksilik çıkmazsa Temmuz’un 15’in de Türkiye Futbol Federasyonundan destekleme uzmanları gelip buradaki koşulları değerlendirerek inşallah oynanabilir akreditasyonunu verecekler. Bizde ona uygun çalışmalara devam edeceğiz diye konuştu.

Hedefimiz 3. Lig

Hendekspor’un hedefinin 3. Lig olduğunu dile getiren Çakmak, buna uygun zemin de var, destekte. Halkımızın buna layık olduğunu düşünüyoruz ve hedefimize ulaşabilmek adına elimizden gelen her şeyi sonuna kadar yapacağız. Hedef direk 3. Lig bundan geriye dönüş yok diye konuştu.

Sporcu ve Teknik Heyet

Şuan da anlaştık dediğimiz 4-5 oyuncu var, tabiki hocamızın belirlenmesi ile birlikte hem iç hem dış transferleri bir noktaya getireceğiz. Geçen seneki son hocamız Bülent hoca ilgili bir sorunumuz yok. Sadece Yönetim Kurulunun bu işle ilgili sorumlu arkadaşları daha detaylı çalışmalar yapıyorlar. Yönetim Kurulumuzun önümüzdeki hafta sunacağı raporda alternatif hocalar ve oyuncular hakkında karar verilecek artık sona yaklaşıyoruz diye konuştu.

İmdat Kum konusu

Önemli olanın Hendekspor’un sportif başarısı olduğunu dile getiren Çakmak, Antrenör İmdat Kum hakkında yaptığı açıklamada; açık yüreklilikle söylüyorum, anlaşamadığımız noktanın kurumsal yaklaşımdan kaynaklandığına, Hendekspor değerinin, Hendekspor yapısının ben dâhil her şeyin üzerinde tutulması gerektiğinden yaşandığına inanıyorum.

Dolayısıyla bir şeyler yaşandı, süreçten dolayı gelen bazı sıkıntılar oldu ve kendisine anlattığımız bir dönemde buna karşı çıktı sonrasında Yönetim olarak kendisi ile görüştük ve yollarımızı ayırdık, bunun haricinde herhangi bir şey yok.

Asıl konu Hendekspor’un kendisi, bende Hendekspor’un bir çalışanıyımşahısların bir önemi yok. Herkes hizmet etmiştir, herkesten Allah razı olsun ama mesele Hendekspor olduğu zaman duruşumuz değişiyor, önce Kurum sonra Şahıslar gelir. Kurumun her zaman şahıslardan önde olması gerekiyor diye konuştu.

Sürprizlerle dolu kaynaşma gecesi

Haziran ayı içerisinde Hendekspor olarak kaynaşma gecesi yapmayı planladıklarını dile getiren Çakmak, bugüne kadar Hendeksporda oynamış, forma giymiş,değer katmış, emek vermiş, hizmet etmişinsanlar var. Onları onurlandırmak amacıyla bazı sürprizlerimiz olacak planlamalarımız devam ediyor diye konuştu.

Basın mensuplarının sorularına içtenlikle cevap veren Çakmak, biz Hendekspor’a herkesin gönül vermesini istiyoruz, amaç Hendekspor değerinin her zaman ileriye taşınması. Bu kulüp ne Zafer Çakmak’ın ne deYönetimin takımı. Hendekspor kurumsal kimliğini koruyan, Hendekspor olgusunun en üstte tutulduğu bir kulüptür. Biz bugün varız, yarın başkaları gelir, amacımız emaneti iyi teslim etmektir diyerek Basın Mensuplarına bugüne kadar yapmış oldukları desteklerden dolayı Hendekspor Yönetimi adına teşekkür ederek sözlerini sonlandırdı.

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2018, 14:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184