Hendekspor Yönetimi Ne Yapmaya Çalışıyor?

Birlik beraberlik çağrısı yapan, Hendek’lilik vurgusu yapan Hendekspor yönetimi, söyledikleri ile yaptıkları tezat oluşturuyor.

Hendekspor Yönetimi Ne Yapmaya Çalışıyor?



Biz basın mensupları olarak Bayraktepe Sosyal tesislerinde Hendekspor Yönetiminin düzenlediği Basın toplantısında Hendekspor için elimizden geldiğince yardımcı olacağımızı söyleyerek fikir ve düşüncelerimizi dile getirdik.

Ancak Yönetim buna rağmen farklı tavır sergilemesi dikkat çekiyor. İşlerine geldiğinde Basın Mensuplarını arıyor bilgi veriyorlar, işlerine geldiğinde ise kafalarına göre takılıyorlar. Hendekte sporsever vatandaşlar gönül verdiği Hendekspor takımının hazırlık maçları dahil olmak üzere takım hakkında bilgi almak istiyor. Bunun yolu Kamuoyuna duyurulması ve Basın ile paylaşılmasıdır. Hendekspor Yönetimi ise kafasına göre takılıyor.

90 Bin nüfuslu bir ilçenin takımı olan Hendekspor’u kamuoyundan, futbolseverlerden uzak ve bilgisiz bırakıyorlar. Hendekspor hakkında bilgi almak tüm Hendek’lilerin hakkıdır.

Basını bilgilendirmek çok mu zor yoksa beceremiyormusunuz? Beceremiyor veya vaktiniz yoksa bu işin yolunu yordamını bilen birini alırsınız yönetime hem Basına hemde Hendek kamuoyuna bilgi verilir.  Temennimiz Hendekspor gibi marka bir takımımızın futbolseverler ile bütünleştirmek olduğunu düşünüyor Kamuoyuna Saygılarımızı sunuyoruz..

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2019, 14:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184