HENDEKSPOR’A MORAL YEMEĞİ

Sakarya süper Amatör küme A Grubunda mücadele eden Hendek Spor’a Salmandede güreş ağası iş adamı Selman Sever tarafından Hendek Moss kafede moral yemeği verildi.

HENDEKSPOR’A MORAL YEMEĞİ


Sakarya süper Amatör küme A Grubunda mücadele eden Hendek Spor bu hafta Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Akartepe Spor maçı öncesi Selmandede güreş ağası Severler İnşaat yönetim kurulu başkanı Selman Sever tarafından Moss kafede verilen moral yemeğinde bir araya geldi.

Moral yemeğine Hendekspor Kulüp başkanı ve yöneticileri ile birlikte tam kadro katılım gerçekleşti.

 Yemek sonrası teşekkür konuşması yapan Kulüp Başkanı Zafer Çakmak’’ Bu akşam bu daveti düzenleyen benim de çocukluk arkadaşım Selman Sever’e çok teşekkür ediyoruz’’ dedi

Gecede kısa bir konuşma yapan Selman Sever ‘’ Hendekspor olarak güzel şeyler yapıyorsunuz, inşallah hep beraber hedefimize ulaşacağız, başarıların devamını diliyoruz’’ şeklinde konuştu.

Cumartesi Günü Akartepe deplasmanı son derece önemli bu maçı Hendek Spor kazanırsa playofa kalarak bal ligine çıkma şansı yakalayacaktır.

 Öbür taraftan küme düşmemek için mücadele eden Akartepe Spor macı Hendek Spor için büyük önem arz etmektedir, bu maça Hendek Sporlu hemşerilerimizin katılım göstermesi moral desteği açısından son derece önemlidir.

Cumartesi günü Söğütlü Akartepe deplasmanı için Hendek meydanından 14,45 te otobüs kaldırılacaktır.

Hendek Spora Bal ligi yolunda başarılar diliyoruz





Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2018, 22:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184