Hendekspor’da Görev Dağılımı Yapıldı

BAL Ligi temsilcimiz Hendekspor hafta sonu yaptığı kongrenin ardından ilk toplantısında Başkan Adil Karabulut Başkanlığında görev dağılımını gerçekleştirdi.

Hendekspor’da Görev Dağılımı Yapıldı


Yapılan Kongrenin ardından Başkanlığa seçilen Adil Karabulut Yönetim Kurulu üyeleri ile Bayraktepe sosyal tesislerinde ilk toplantısını gerçekleştirerek görev dağılımını yaptı.

Toplantıya katılan Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’da Başkan ve yönetimine hayırlı olsun temennilerinde bulunarak birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Yönetim Kurulu ile ilk toplantısını gerçekleştiren Başkan Adil Karabulut, Kongremizin ardından ilk toplantımızı gerçekleştirerek görev dağılımını da yaptık. Görevlendirmelerimizi yaparken 28 kişilik ekibimize eşit bir şekilde görev dağılımı yaparak birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Hendekspor’da görev dağılımı;

Başkan Adil Karabulut, Başkan Yardımcıları Süleyman Tarım, Hikmet Yılmaz, As Başkan Osman Dandan, Mali Sayman Hızır Çağrı Güngör, Genel Sekreterler Emel Kasap, Hüseyin Çalman, Basın Sözcüsü Ferdi Kahveci, Futbol Şube Sorumlusu Metin Genç, Alt Yapı Sorumluları Celil Keleşoğlu, Burak Koç, Yönetim Kurulu Üyesi Saim Gürbüz.


Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2019, 16:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184