Hendekspor’da Hedef Galibiyet

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Hendekspor ligde zirve takibini sürdürüyor. Lacivert Mavililer bu hafta deplasmanda lider Bartınspor'a konuk olacak.

Hendekspor’da Hedef Galibiyet


Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Hendekspor, üçüncü haftada deplasmanda karşılaştığı  Alemdağspor karşısında 2 penaltı golü ile şansız bir mağlubiyet almıştı.

Lacivert Mavililer geçtiğimiz hafta aldığı Küçükyalı galibiyetinin ardından moral buldu. Mehmet Ali Honca ve öğrencilerinin yeni hedefi ise lider Bartınspor.

BAL'da ilk 4 haftada 2 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile 7 puan toplayan Hendekspor, beklenen performansın altında kalsa da zirve iddiasını sürdürüyor. Ligin 5'inci haftasında pazar günü saat 15:00'de Bartın Atatürk Stadı'nda Bartınspor'a konuk olacak Lacivert Mavililer bu karşılaşmanın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor.

Antrenör Mehmet Ali Honca sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını fakat bazı şansız sonuçlar nedeni ile hedef puanın biraz gerisinde kaldıklarını belirterek, Hendekspor camiasının beklentilerinin farkındayız. Oyuncularımızda bu bilinçle hareket ediyor.

Lig çok uzun bir maraton bu süreçte hedeften kopmadan devam edeceğimize inanıyorum. Bartınspor karşısında alacağımız galibiyet kayıpları telafi edecektir dedi.


Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2018, 17:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184