Hendekspor’dan Basın Toplantısı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) hazırlıklarını tamamlayan Hendekspor’dan basın toplantısı.

Hendekspor’dan Basın Toplantısı


Bölgesel Amatör Lig hazırlık kampı çalışmalarını tamamlayan Hendekspor Yönetimi Basın mensupları ile bir araya geldi.

Hendekspor Yönetimi, Teknik Heyet ve Futbolcuların da katıldığı Basın Toplantısında Hendekspor Basın sözcüsü Fatih Enes İlkay tarafından Hendekspor ile ilgili merak edilenler paylaşıldı.
İç ve Dış transfer sayıları
İç transferde 8 oyuncu ile sözleşme yenilediklerini ve dış transferde çeşitli kulüplerden 17 futbolcu transferi gerçekleştirdiklerini dile getiren İlkay, takımın yaş ortalamasının 23 olduğunu ve genç bir takım oluşturduklarını dile getirdi.

Teknik heyet
Teknik kadrolarının güçlü bir kadro olduğunu dile getiren İlkay, hocalarımız kendilerini ispatlamış, geçmişlerinde güzel başarılara imza atmış hocalar. Bu konuda da ince eleyip sık dokuyarak Hendekspor için, Hendek için en iyisini yapmaya çalıştık, Hocalarımıza bu konuda çok güveniyoruz. Zaten iç ve dış transferlerimizi hocalarımızın istekleri doğrultusunda gerçekleştirdik diye konuştu.

Sponsorlar ve destekler
Hendekspor’a destek konusunda olumlu tepkiler aldıklarını dile getiren İlkay, Organize Sanayide bulunan Firmalar olsun, Esnaflarımız olsun3. Lig yolunda çok ciddi destekler verme taahhüdünde bulunanlar ve kısmen yerine getirenler oldu. Bu anlamda Organize Sanayi Bölgemizden Formalarımızın Ana Sponsoru AGE Grup olarak Hayat Galvaniz firması ile senelik sponsorluk anlaşması yaptık. Haricinde BAL Ligi masraflarının olduğu bir Lig olması sebebi ile ziyaretlerimiz devam edecek diye konuştu.
Yönetim Kurulu
Hendekspor kulübünün fahri Başkanının Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü olduğunu dile getiren İlkay, Kulüp Yönetiminde hem sporu sevenler hem de sporun içinden gelen kişiler olsun istedik. Yönetimimizin %80’i Profesyonel ve Amatör Liglerde oynamış mücadele etmiş kişiler. Bu sayede futbolcularımızın duygularına ve yapılarına daha iyi dokunacağımızı düşünüyoruz diye konuştu.

Sözlerimizi ve Taahhütlerimizi yerine getiriyoruz
En çok dikkat ettikleri konunun verdikleri sözler ve taahhütleri yerine getirmek olduğunu dile getiren İlkay, oyuncularımız ile anlaşmalar yapıyor taahhütler veriyoruz. Bu taahhütlerimizi şu ana kadar hepsini birebir gerçekleştirmiş durumdayız.

Başarı için destek gerekiyor
Yönetim olarak iyi bir kadro oluşturduklarını ve iddialı olduklarını dile getiren İlkay, Hendekspor’u 3. Lige çıkartmak istiyoruz. Bunun için gerekli tüm destekleri Hendekli Siyasi büyüklerimizden, Sanayici büyüklerimizden, Esnaflarımızdan ve Vatandaşlarımızdan bekliyoruz. Hendekpsor’un 3. Lige çıkması İlçemizin marka değerinin artmasına katkı sağlayacaktır. Sportif alanda İlçemiz güzel bir konumda. Güreş’te, Karate ve Yüzme’de birçok başarılarımız var ve bu başarıları Futbolda da taçlandırmak istiyoruz.

Hendekspor’u 3. Lig’de görmek istiyoruz
Bal Ligi’nin zor bir Lig olduğunu dile getiren İlkay, herkesin iddiası Şampiyon olup 3. Lige çıkmak. Biz bu konuda sağlam ve emin adımlarla yürümek istiyoruz. Yönetim olarak gelen desteklerle beraber iyi bir bütçe oluşturup güçlü olmak istiyoruz. Öncelikli hedefimiz Bal Ligini ilk 4’te bitirerek play-off’lara kalabilmek. Tabi ki asıl hedef Şampiyon olmak ve Hendeksor’u 3. Lig’de görmek. Yönetim Kurulumuzdaki tüm arkadaşlar bu bağlamda hareket ediyorlar, inşallah başarı gelir diye konuştu.
Saha çalışmaları
Hendek Atatürk stadı ile ilgili ciddi çalışmaların yapıldığını ve sahanın Federasyon standartlarına uygun hale getirildiğini dile getiren İlkay, sahada bulunan tek eksikliğin sahada bulunan reklam alanlarının belirlenmesi ve altyapısının kurulması gerekiyor, bununla ilgili önümüzdeki günlerde en hızlı şekilde çalışmalarımızı tamamlayacağız diye konuştu.

Hazırlık kampı çalışmaları
Hendekspor olarak yoğun bir kamp dönemi geçirdiklerini dile getiren İlkay, ciddi takımlar ile hazırlık karşılaşmaları yaptık. Oynanan futboldan ve takımımızdan gayet memnunuz. İyi bir takım oluşturduğumuza inanıyoruz ve ümitliyiz. Hazırlık kampımız boyunca hocamızın teknik raporları doğrultusunda 42 futbolcu denendi. Yönetim olarak oyuncu konusunda kimsenin bir dahli olmadı, tüm kararı teknik kadromuz vererek kimi oyuncularımızla yolumuza devam ettik kimisi ile yollarımızı ayırdık. Transfer sezonunun kapanmasına 35 günlük bir zaman var. Transfer arayışımız yok fakat çok iyi bir alternatif olursa değerlendirmeyi planlıyoruz ama takımımız şuan oturmuş durumda diye konuştu.

Tepkiler için açıklama
Kamuoyunda Hendekspor’da Hendekli oyuncular oynatılmıyor gibi serzenişte bulunanlar ve tepki gösterenler oldu. Fakat takdir edersiniz ki her teknik kadronun çalışması farklı, kendi tasarruflarını bu şekilde kullandılar ve değerlendirdiler. Fakat konu tepki gösterildiği gibi değil. Biz Hendekspor olarak 8 oyuncumuz ile iç transferde anlaştık. Yani Hendek’ten 8 oyuncumuz var ve onlar Hendekspor’da oynamaya devam edecek diye konuştu.

Hendekspor Yönetimi
Fahri Başkan: İrfan Püsküllü – Belediye Başkanı
Başkan: Sadettin Meraklı – İşadamı
Başkan Yardımcısı: Selam Sever – İşadamı
Başkan Yardımcısı: Danyal Kaya – İşadamı
Başkan Yardımcısı: Muhammed Selam - Esnaf
İdari ve Mali İşler: Mustafa Yılmaz – Serbest Muhasebeci Mali Müşavir
Asbaşkan: Zafer Çakmak - İşadamı
Futbol Şube Sorumlusu: Kaan Sinan Sunman - İşadamı
Futbol Şube Sorumlusu: Racai Kandemir -Esnaf
Basın Sözcüsü: Fatih Enes İlkay - İşadamı
Yönetim Kurulu Üyesi: Kemal Kır - İşadamı
Yönetim Kurulu Üyesi: Ertunç Özgüç – Eczacı

Teknik Heyet
Mehmet Ali Honca
Hasan Tuncer
Veysel Beşik

Futbolcular (İç Transfer)
Emrecan Zorlu
Burak Ahmet Şimşek
İbrahim Ethem Sarıca
Batuhan Yetim
Sercan Subaşı
Talha Sefa Gedikoğlu
Onur Topçu
Gökhan Bilir

Futbolcular (Dış Transfer)
Hakan Soylu
Fatih Çiçek
Oğuz Kaan Barış
Serdar Sargın
Mustafa Bayramoğlu
Özkan Sahip
İlham Allahverdiyev
Serdar Rahman Birig
Hakkı Helvacı
Efe Köpür
Derviş Hüseyin Gür
Ömer Taşkın
Ferhat Türkoğlu
Emre Kılıç
Ömer Özkan
Onur Çelik
Gazanfer Aydın

Yapılan bilgilendirmelerin ardından Basın Mensuplarına teşekkür eden Hendekspor Yönetimi, Teknik Heyet ve Futbolcular ile birlikte Aile fotoğrafı çekilmesinin ardından Basın toplantısı sona erdi.


Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2018, 16:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184