HENDEK’TE KARATE TURNUVASI DÜZENLENDİ

Hendek Halk Eğitim ve Hendek Belediyesi karate takımı 21 ekim Salı günü Hendek İlçe Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen amatör spor haftası etkinlikleri çerçevesinde Hendek Halk Eğitim ve Hendek Belediyesi karate takımı tarafından turnuva düzenlendi.

HENDEK’TE KARATE TURNUVASI DÜZENLENDİ


Hendek Halk Eğitim ve Hendek Belediyesi karate takımı kulüpler arası 21 Ekim Salı günü düzenlenen Karate turnuvasında Hendek Halk Eğitim sporcuları ve Hendek Belediyesi Karate takımı sporcuları turnuvada madalyaları topladı. Küçük erkeklerde Göktuğ ertik 1. Mehmet efe kayacık 2. Ali gaffar Akgün 3. Küçük bayanlarda Sudenaz arslan 1. Nursena tokacı 2. Gizem altun 3. Minik erkeklerde İlker eren özel 1. Mehmet yiğit diyarlı 2. Sefa onur er 3. Minik bayanlarda İlke yetimoğlu 1. Elif nur genç 2. Meral baş 3. Yıldız erkeklerde Batuhan şahin 1. Kerem çakıroğlu 2. Taner Şengül 3. Yıldız bayanlarda şevval yaş 1. Merve baş 2. Pınar çavdar 3. Ümit erkeklerde Berke Salih yetimoğlu 1. Muhammed berat atakul 2. Yusuf aykın 3. Ümit bayanlarda Bilge yetimoğlu 1. Beyza yaz 2. Ayşe yaz 3. Genç erkeklerde Batuhan Halil ertaş 1. Hamza kaan lale 2. Mehmet ünver 3. Genç bayanlarda Beyza duman 1. İrem nur şahin 2. Sude sinay korkmaz 3.  Ve açık siklette Abdullah yıldız 1. Şeref Alper çakar 2. Hasan çavdar 3. Olmuşlardır.  Müsabakaların bitiminde Hendek Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Feyzullah Köstereli Hendek Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Halil Genç ve Milli Eğitim Personeli Şenay ertik müsabakaların sonucunda sporcuları ödüllendirdi.

Hendek Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Feyzullah Köstereli Hendekli Karatecilerin karate dalında Türkiye adına ve Dünya Karatesi adına önemli rol olduğunu ve hatta bazı Karateci sporcularının da kendi öğrencisi olduğunu ve bu öğrencileri hakkında disiplinli çalışkan ve aynı kalıptan çıktıklarını dile getirdi ve bu sebepten dolayı Antrenör Nurkan Kayacık ve Soner Açıkyol’ a teşekkür etti.



Hendek Belediyesi Karate Antrenörü Nurkan KAYACIK sporcularının performanslarından memnun olduğunu ve her geçen gün teknik olarak üst seviyelere yükseldiklerini önümüzdeki günlerde yapılacak olan lig müsabakalarında da aynı performansı sergilemeleri açısından önemli olduğunu ve sporcu ailelerine çocuklarıyla ilgilendiklerinden dolayı teşekkür ederek müsabakada madalya alan tüm sporculara günün anısına t- shirt hediye etti.



Hendek Halk Eğitim Merkezi Antrenörü Soner Açıkyol her müsabakanın sporcular için artı bir performans olduğunu her geçen gün maç yaptıkça tecrübelerinin artacağını dile getirirken aynı zamanda Hendek Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Feyzullah Köstereliye bu tür spor faaliyetlerini düzenlemesinden dolayı teşekkür etti.

 

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2014, 09:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184