HENDEK’TE KUŞAK HEYECANI

Hendek Belediyesi Karate Kulübü 21 Şubat Cuma Günü 178 sporcunun katılımı ile kuşak terfi imtihanını gerçekleştirdi.

HENDEK’TE KUŞAK HEYECANI


Hendek Karate Spor Salonu’nda yapılan kuşak terfi imtihanında sporcular bir üst kuşağa terfi ederken, veliler de onların heyecanını paylaştı. Kuşak terfi imtihanında karate hakemleri İsmail Karakuş ve Sevgi Çakmak görev aldı.

Kuşaklar İnci’den

178 sporcunun katıldığı kuşak terfi imtihanında 35 sporcu sarı kuşağa, 55 sporcu turuncu kuşağa, 20 sporcu yeşil kuşağa, 25 sporcu mavi kuşağa terfi ederken 43 sporcuda kahverengi kuşağa terfi etti. Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’de karatecilere jest yaparak kuşakları hediye etti.

İnci, mesaj gönderdi

Kuşak terfi imtihanına katılamayan Başkan İnci, ise gönderdiği mesajda tüm sporcuları kutlayarak, Hendek’in sporda geldiği noktada emeği geçenlere teşekkür etti. İnci, antrenör Nurkan Kayacık’ın Hendek’te bir çok kimsenin başaramadığı veli, sporcu ve antrenör uyumunu ortaya koyduğunu ve başarılı olmanı yanı sıra ahlaklı sporcular yetiştirdiğini belirterek, Kayacık’ı tebrik etti.

Şampiyon adayları

Hendek Belediyesi Karate Antrenörü Nurkan Kayacık, şu anda bünyelerinde 250 civarında sporcunun bulunduğunu belirterek, “Kulübümüz yurtiçinde ve yurtdışında birçok başarıya imza attı. Şu anda bir üst kuşağa terfi eden tüm sporcularımız Avrupa ve Dünya Şampiyonluklarına adaydır. Başarıda sporcu, antrenör ve veli uyumu çok önemli. Sporcu velileri çocuklarının her zaman yanında olmalı ve başarıyı desteklemeli, başarısızlığı teselli etmelidir.”diye konuştu.

18 Mart diploma töreni

Sporcu velileri çocuklarını bu önemli günde yalnız bırakmayarak, 18 Mart’ta yapılacak olan diploma törenini heyecanla beklediklerini söylediler. Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’ye spora verdiği destek ten dolayı teşekkür eden veli ve sporcular kuşak terfi imtihanına katılamayan Başkan İnci’yi 18 Mart’ta gerçekleşecek olan diploma töreninde yanlarında görmekten mutluluk duyacaklarını ifade ettiler. 

 

 

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2014, 11:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184