HENDEK’TE YAĞLI GÜREŞ KULÜBÜ KURULUYOR

Başpehlivan Kavakçı Yağlı Güreş Kulübünü Kurmak İçin Kolları Sıvadı

HENDEK’TE YAĞLI GÜREŞ KULÜBÜ KURULUYOR


Hendek’li olan Kırkpınar Başpehlivanlarından Mahmut Kavakçı, Yağlı Güreş Kulübü kurmak için kolları sıvayarak ilk istişare toplantısını Bayraktepe sosyal tesislerinde kahvaltı vererek yaptı.

Başpehlivan Mahmut Kavakçı’nın Bayraktepe tesislerinde düzenlenen kahvaltı programına 2.OSB Müteşebbisler Derneği Başkanı Şeref Karakaya, İş adamı Yusuf Zengin, Müteahhit Mehmet Battal, Baş Altı Pehlivan Mustafa Bulgan ve Ünlü Radyocu ve Güreş Spikeri Cemil Tekin katıldı.

Sohbet havasında geçen kahvaltıda Yağlı Güreş Kulübü kurulması ile ilgili detaylar ve fikir alışverişinde bulunuldu.

Kahvaltı sonrası programa Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’de katıldı.

Başpehlivan Mahmut Kavakçı Yağlı Güreş Kulübünün kurulması ile ilgili detaylı bilgiler vermesinin ardından Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’den Yağlı Güreş salonu yapılması yönünde talepte bulundu.

Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’de Yağlı Güreş pehlivanlarının çalışmalarını yapabileceği Yağlı Güreş Salonu sözünü vererek gerekli talimatları vereceğini söyledi.

Hendek’te Yağlı Güreşin ölmemesi için ellerinden geleni yapacağını ifade eden Başpehlivan Mahmut Kavakçı “ Biz ateşten gömleği giydik. Genç kuşaklara yağlı güreşi miras bırakmak adına bize düşen ne varsa yapacağız. Belediye Başkanımızdan talep ettiğimiz Yağlı Güreş salonu ile ilgili talebimize olumlu yaklaşarak onaylaması ve kısa sürede temelin atılacağını söylemesi bizleri mutlu etti. Kendisine gösterdiği duyarlılık nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.





Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2018, 14:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184