HENDEK’TEN ŞAMPİYONLAR GEÇTİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başakşehir Spor Kulübünden 34 sporcu ve Rus milli takımından 6 sporcu ile Hendek Güreş İhtisas Kulübünün misafiri oldular.

HENDEK’TEN ŞAMPİYONLAR GEÇTİ


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başakşehir Spor Kulübü’nde 34 sporu ve Rus Milli takımından 6 sporcu Hendek Güreş İhtisas Kulübü sporcuları ile Avrupa ve Dünya şampiyonalarına hazırlık maçı niteliğinde 2’li maçlar yaptılar. Maçları Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Kulüp Başkanı Harun Kaynak, Spor Müdürü Sefer Sarı, Antrenörler Teknik direktörümüz Sefer Sarı, Zafer Başar, Ebubekir Yılmaz, Rıza Yetim ve Ali Yıldırtan birlikte izlediler.

İyi durumdayız
Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, “ Sporda başarılar elde etmek kolay değildir. Sporun pek çok dallarından biri olan güreş ve karate gibi belirli spor dallarında ilçemiz çok iyi durumdadır. Dünya ve Avrupa Şampiyonalarında sıralamaya giren ülke durumundayız. Bunlar bizim için uzak hedeflerdi, çalıştıkça hedeflerimize ulaşıp mutlu oluyoruz.  Dünya’da medeniyet, çağdaşlık sıralamaları, bu tür spor dallarında kazanılan başarılarla ölçülüyor. Bu başarılarla, Ülkemizin adını tüm Dünya’ya duyuruyor, bayrağımızı dalgalandırıyor ve İstiklal Marşımızı milyonlarca insanın evlerinde izlediği televizyonlardan dinlettirme şansını buluyoruz. Çocuklarımızın başarısında emeği geçen,  ailelerini ve hocalarımızı tebrik ediyorum ”dedi.

Sporcularımız durumlarını gördü

Hendek Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Harun Kaynak’ta yapılan bu ikili karşılaşmaların sporcuların durumunu görmeleri için çok iyi olduğunu ifade ederek, Avrupa ve Dünyada ülkemizi temsil edecek sporcular arasında en güçlü adaylardan olan sporcularımızın ve hocalarımızın muhtemel rakipleri karşısında kondisyonel açıdan performanslarını ölçtüklerini  ve ön hazırlık niteliği taşıyan bu çalışmanın sporcularımızın şampiyonluk elde etmeleri için  gidilecek olan yolda  antrenmanlarını şekillendirmek için bir referans olduğunu düşünüyorum. Hocalarımız işlerini çok iyi yapıyorlar, bu kulüp daha önce Avrupa ve Dünya Şampiyonları çıkardı ve çıkarmaya da devam edecek. Bizlere her zaman destek olan Hendek Belediye Başkanımız İrfan Püsküllü’ye güreş camiası adına da teşekkür ediyorum”dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2018, 15:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184