Hentbol Minik Takıma Coşkulu Karşılama

Amasya’da düzenlenen Türkiye Hentbol Minikler Şampiyonasında Türkiye İkincisi olan 1954 Hendekspor Minik Hentbol takımı ilçede karşılandı.

Hentbol Minik Takıma Coşkulu Karşılama


Türkiye ikincisi olarak büyük bir başarıya imza atan 1954 Hendekspor Minik Hentbol takımı Cumhuriyet alanında meşale ve konfetilerle coşkulu bir şekilde karşılandı.

Karşılama törenine Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet KavakçıMHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP Meclis Üyesi Hüdaverdi Bahadır, Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Harun Kaynak, Güreş Milli Takım Antrenörü Sefer Sarı, 1954 Hendekspor Kulübü yöneticiler ve aileler katıldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kavakçı Türkiye ikincisi olan 1954 Hendekspor Kulüp Başkanı Koray Oral’a ve Minik Hentbol takımına başarılarından dolayı tebriklerini iletirken çiçek takdim etti.

Uzun yıllar önceHendek’te Hentbol oynamış olan MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu’da kısa sürede Türkiye şampiyonasında kendinden bahsettiren ve İkinci olan Minik Hentbol takımını başarılarından dolayı kutladı.

1954 Hendekspor Kulübü Başkanı Koray Oral “Kısa sürede kurulan bir kulüpte böyle güzel bir başarıya imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan sonra da elimizden geleni yaparak başarılarımızı sürdüreceğiz. Bizlere her zaman destek veren herkese ayrı ayrı teşekkürlerimizi iletiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Karşılama programı Ailelerin Minik Hentbol takımı oyuncusu olan çocukları fotoğraf çekimi ile sona erdi.





Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2018, 11:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184