Hiç Bir Başarı Tesadüf Değildir

Hendek Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü sporcularının Eğitim gördüğü Okulların eğitimcilerini iftarda ağırladı.

Hiç Bir Başarı Tesadüf Değildir


Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, hiçbir başarının tesadüf olmadığını bu akşam bir tezahürünü gördüm. Güreş İhtisas Kulübü sporcusuyla, velisiyle, öğretmenleriyle bir aile olmuş ve bu aile ortamının başarıya ulaşmaması mümkün değil diyerek kulüp yöneticilerini tebrik etti.
Hendek Belediyesi Bayraktepe Tesisleri’nde gerçekleşen iftar yemeğine Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, 25. Dönem Sakarya Milletvekili ve Kulüp Onursal Başkanı Ali İnci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, Belediye Başkan yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, Kulüp Başkanı Harun Kaynak, Hendek Belediyesi Spor İşleri Müdürü Sefer Sarı, Osmangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Aydın Dinç, Hendek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Murat Turan, Antrenör Zafer Başar, öğretmenler ve aileleri katıldı.
Sporcular belli okullarda toplandı

Hendek Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Harun Kaynak, Gençlerimize daha çok değer verip, Dünya Gençliği üzerinde bir gençlik yetiştirmeliyiz. Sporcuların belli okulda toplanması, sporcularımızın takibi, düzenli antreman yapması açısından çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Alınan başarıda öğretmenlerimizin ve müdürlerimizin büyük katkısı var. Bu güne kadar Hendek, Türkiye, Balkan, Avrupa ve Dünya Şampiyonları yetiştirdi ve yetiştirmeye de devam ediyor. Eğitimcilerimiz, antrenörlerimiz ve sporcularımızın aileleri ile birlikte güreşçilerimizin takibini yaparak yeni başarılara imza atacağız. Bu başarı hepimizin, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.
Uzun bir yoldan geliyoruz

Programa katılan ancak başka bir programı nedeni ile erken ayrılan 25. Dönem Milletvekili ve Onursal Başkan Ali İnci, çok uzun bir yoldan geliyoruz. Yola çıkarken, Hendek’ten Avrupa, Dünya ve Olimpiyat şampiyonları çıkaracağız dedik ve Güreş İhtisas Kulübünü kurduk. Bu hedeflerimizi bir bir yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün geldiğimiz bu noktada emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Ayrıca kulübümüze bizden sonra sahip çıkan Hendek Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu’na da teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki sporcularımız daha büyük başarılara imza atacağına inanıyorum dedi.
Geçmişteki hatalardan ders alınmış

Hiçbir başarının tesadüf olmadığını bu akşam bir tezahürünü gördüm diyerek sözlerine başlayan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Güreş İhtisas Kulübü sporcusuyla, velisiyle, öğretmenleriyle bir aile olmuş ve bu aile ortamının başarıya ulaşmaması mümkün değil. Almış oldukları il, ülke ve uluslararası başarılara baktığımızda bunun bir tesadüf olmadığı ve bunun bir ekip çalışması olduğu aşikar bir şekilde görünüyor. Spor hayatımdan da biliyorum farklı farklı okullarda okuyan ve spor yapan çocukların derslerinin kontrolü, antreman saatlerinin kontrolü çok zor olur. Ve bunlar için izinler alınması derslerinin takip edilmesi hakikaten o çocukların hem okuldaki hem spordaki başarısını yüzde yüz etkiliyor. Burada bunun birkaç okulla sınırlandırıldığı öğrendim ve tebrik ediyorum. Az önce de söylediğim gibi başarı geçmişten bugüne kadar yapılan hataların tespit edilmesi ve o hataların çözümlenmesi ile gelmiş. Ben tekrar kulüp yöneticilerimizi bu kulübün başından sonuna emeği geçmiş başta Ali İnci başkanımız olmak üzere tüm yöneticilerimizi tebrik ediyorum. Sporcularımızı ve ailelerini kutluyorum  ve başarılarımız daim olsun. Daha büyük başarılara tüm spor branşlarımızla imza etmek dileğiyle dedi.
Plaket takdim edildi

Program sonunda Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Osmangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Aydın Dinç, Hendek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Murat Turan’a ve Umur Şem’ye spora desteklerinden dolayı plaket takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2019, 11:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184