İŞADAMI VURAL TUTKUN AKOVASPOR’A BAŞKAN OLDU

Süper Amatör kümenin yeni temsilcilerinden Hendek Akovaspor’da İş adamı Vural Tutkun Başkan oldu.

İŞADAMI VURAL TUTKUN AKOVASPOR’A BAŞKAN OLDU


Lige fırtına gibi girmek isteyen ve çalışmalarını bu yönde sürdüren Hendek Akovaspor bu sezon iş adamı Vural Tutkun Başkanlığında hedefine ulaşmak istiyor.

Geçtiğimiz sezon 1.Amatör kümede Kulüp Başkanı Cavit Yılmaz başkanlığında başarılı performansı sonrası Süper Amatör Kümeye çıkan Akovaspor ‘da yeni Başkan Vural Tutkun oldu.

Akovaspor Kulüp Başkanı olan işadamı Vural Tutkun bu sezon Süper Amatör kümede başarılı bir şekilde hedefe ulaşmak için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyleyerek kolları sıvadı.

Akovaspor Kulüp Başkanı olan Vural Tutkun ilk icraat olarak iç transferde futbolcular ile bir bir anlaşmaya başladı. Anlaşmaya vardığı futbolcuların transfer ücretlerini de vererek takıma büyük katkı sağlamasının yanı sıra futbolcuların motivasyonunun en üst düzeye çıkmasını sağladı.

Süper Amatör küme sezonu öncesi bir yandan transfer çalışmalarını sürdüren Akovaspor diğer yandan antrenmanlarını da sürdürüyor.

Akovaspor kulüp Başkanı Vural Tutkun “ Süper Amatör kümede Akovaspor’umuzun başarılı olması için ne gerekiyorsa yapacağız. Antrenörlerimiz ile yaptığımız görüşmeler sonucu iç transferin yanı sıra dış transferde yapacağımız nokta transferler ile lige damga vurmayı hedefliyoruz. Transfer çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayarak sezona hazır gireceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde Süper Amatör kümede Akovaspor’u hedefine ulaştırmak için hep birlikte çalışacağız” ifadelerine yer verdi.

Akovaspor eski Başkanı Cavit Yılmaz’da iş adamı Vural Tutkun’un başkan olmasından dolayı mutlu olduğunu ifade ederek hep birlikte Akovaspor’un başarısı için çalışacaklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2015, 15:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184