İsveç Milli Takımı Hendek’te

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve 25. Dönem Milletvekili Ali İnci Hendek Belediyesi Güreş İhtisas Kulübünde kamp yapan İsveç Yıldız Milli Takım sporcularını ve ailelerini ziyaret etti.

İsveç Milli Takımı Hendek’te


Antrenörleri Janne Öhlen ve Şuayip Ünsal ile birlikte daha önce Hendek Güreş İhtisas Kulübü’nde kamp yapan İsveç Yıldız Milli Güreş Takımının tercihi yine Hendek Güreş İhtisas Kulübü oldu.
Bu defa ailelileri ile birlikte gelen İsveç Milli Takımı 1 hafta Hendek’te kamp yapacak. Antrenör Janne Öhlen, Antrenmanlardan ve tesisten çok memnun kaldık, tekrar geleceğimizi söylemiştik.  Burada Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu başta olmak üzere Kulüp başkanımız Harun Kaynak’a,  hocalarımıza ve sporcularımıza teşekkür ediyoruz dediler.
25. Dönem Ak Parti Sakarya Milletvekili ve Hendek Güreş İhtisas Kulübü Kurucusu Ali İnci, kulübün kuruluşunu ve tesisisin yapılışını anlatarak, kulüpten çıkan başarılı sporculardan bahsetti. Ali İnci, geçen yıl olduğu gibi bu yılda İsveç Milli Takımının bu kez aileleri ile birlikte Hendeğimize gelmeleri bizleri memnun etmiştir diyerek bu ikili kampların ülkeler arası dostluğu perçinleme adına faydalı olduğunu belirterek burada sporun birleştiriciliğinden bahsetti.
Sporcularımızın başarılarından mutluyuz

İsveç milli takımını Hendek’te ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Türk güreşinin ve Hendekli sporcularımızın başarıları bizleri fazlasıyla mutlu ediyor. Sizlere bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her türlü desteği vermeye devam edeceğiz dedi. Sporculara antremanlarda Hendek Belediyesi Spor Müdürü Sefer Sarı, Kulüp Başkanı Harun Kaynak, Antrenörler Zafer Başar, Ebubekir Yılmaz, Ali Yıldırtan ve Rıza Yetim eşlik etti.


Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2019, 12:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184