Kabahat Sizde Değil, Size Bu Kulübü Teslim Edenlerde

Hendekli Gazeteci Hasan Öztürk’ten açıklama.

Kabahat Sizde Değil, Size Bu Kulübü Teslim Edenlerde


Bölgesel Amatör Lig 9. Grupta mücadele eden Hendekspor, kendi sahasında bu hafta oynadığı karşılaşmada berabere kalarak puan kaybetti.

Kaybedilen puanların faturası Kulüp Başkanı ve Yöneticileri tarafından Sakarya Gazetelerinin Hendek temsilcilerine kesildi.

Maç sonunda Kulüp başkanı Adil Karabulut ve Futbol Şube Sorumlusu Metin Genç, şahsıma ve Gazeteci arkadaşlarıma sözlü tepki gösterdi.

Hendekspor Yönetimi her hafta çaktırmadan içlerindeki kinlerini kusmaya çalışıyorlar.

Nitekim bu hafta sonu oynanan Yenişehir Belediyespor maçında sonlara doğru takımdan atılan bir oyuncu esnasında, takımda Futbol Şube Sorumlusu olarak bilinen Metin Genç adındaki Yönetici Hakemle tartışmaları esnasında takıma zarar verir düşüncesiyle bir büyük olarak Kulüp Başkanı Adil Karabulut’u arayarak bu duruma bir çözüm bulmasını bildirmeme rağmen, “Sen kimsin? Sana ne! diyerek telefonu kapattı.

Maç sonunda Gazeteci arkadaşlarla birlikte sahadan ayrılırken Kulüp Başkanı Adil Karabulut “Siz kimsiniz? Size mi hesap vereceğim?” diyerek şahsıma da hakarette bulundu.

Bende buradan kendisine sesleniyorum; sen ne zaman büyüdün de bana büyüklük taslıyorsun?

Ben senin çocukluğunu bilen, sünnet ve okul fotoğraflarını çeken, bunun yanı sıra Baban ile Aile dostuyuz.

Sen bunları bildiğin halde şahsıma yapmış olduğun hakareti sana hiç yakıştıramadım.

Ama kabahat sende değil, Hendekspor Kulübünü ve Sporu bilmeyenlere teslim edenlerde.

Ayını şekilde bana ve hatta daha önce hazırlık karşılaşmasında rakip futbolcuya hakaret eden Yönetici olarak bilinen Metin Genç kim?

Düne kadar bu kişileri taraftar tanımıyordu. Hakaret edenler şimdi çıkmışlar biz Hendekliyiz, takıma sahip çıkarız diyorlar.

Sizler kısa şortlarla evinizin önünde oynarken ben Hendekspor’un ve Hendekli diğer tüm takımların yağmur, çamur demeden yıllarca peşlerinden giderek destek olmaya çalıştım ve çalışmaya da devam edeceğim.

Gün gelecek sizin bu Kulüple hiçbir ilginiz olamayacak ancak ben İlçemizin takımları ve Hendekspor ile ilgili haberlerimi yapmaya devam edeceğim.

Dünkü çocuklar büyümüşte bizlere büyüklük taslıyor, birde üstüne kabadayılık taslıyorlar.

Öncelikle Yöneticiliği ve Saygıyı öğrenin.

Taraftarlar Hendekspor Kulübü Yönetiminde olduğunuzda sizleri tanımaya başladı.

Taraftarlar tribünde niçin bağırmıyorlar, bunu hiç araştırıp soruşturdunuz mu?

Sporu iyi bilmeyince bu tür sonuçlarda ortaya çıkar.

Ben sebepleri biliyorum. Sezon başlamadan önce bir köşe yazısı yazdım. Gazeteci arkadaşlarda yazdı. Siz bu yazıları kabullenemediğiniz ve eleştirilere açık olmadığınız için, Gazetecilere karşı cephe almaya başladınız.

Bizler her zaman ayakta dururuz ve durmaya devam edeceğiz. Bunu siz düşünün. Eleştiriliyorsunuz diye tepki gösterdiniz. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuzu mu kabullenemiyorsunuz.

Biz Hendekspor ve Hendek için görevlerimizi elimizden geldiğince tüm gayretimizle yapmaya çalışıyoruz.

Sizin bu yaptıklarınıza en güzel cevabı zaman içerisinde sporseverler verecektir.

Sel gider, kum kalır…


Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2019, 19:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet Bayburt
Mehmet Bayburt - 4 yıl Önce

yarin birgün halka takımımıza sahip çıkın derler biz kime sahip çıkalım yiyenlere mi siz kim siniz diyemi maddi sıkıntıya düşen takımlar bu ve bunun gibiler yüzünden düşüyor .

Fatih
Fatih - 4 yıl Önce

adil karabulut ü 20 yıldır yapmamak için girdiği işler ile yakından tanıyan biri olarak o kişiye değil bir spor kulübünü kramponlarımı bile emanet etmem ...

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184