KARATE ŞAMPİYONASINA HENDEK DAMGASI

Hendek Belediyesi karate takımı yoğun bir hazırlık kampının ardından gittiği turnuvada yine büyük bir başarıya imza attı.

KARATE ŞAMPİYONASINA HENDEK DAMGASI


Samsun'un ev sahipliği yaptığı Türkiye Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Şampiyonası sona erdi. Üç gün süren organizasyonda 33 dalda madalyalar sahiplerini buldu.

Genç bayanlarda Hümeyra Beyza Ünlüsoy 47 kg’ da 2. Aynı grupta olan Emine göçlü 3. Olarak 47 kg da büyük bir başarı yakaladılar. 21 yaş altı bayanlarda Büşra tosun 55 kg. da 2. 68 kg da Nurcan Çiçek 2. 21 yaş altı erkeklerde Volkan Karagöz 67 kg da 2. Kerem ali zeren 60 kg da 3.  Ve Ömer Faruk ateş ümit erkekler 52 kg da şampiyon olarak turnuvadan büyük bir başarı aldılar.

Pazar günü yapılan seçmelerde Hendek Belediyesi Karate takımından 12 kişi milli takım için mücadele etti. Pull sistem elemelerinde Ömer Faruk Ateş, Kerem Ali Zeren, Volkan Karagöz, Hümeyra Beyza Ünlüsoy, Büşra Tosun, Ümit Atış, Doğan Ateş, Nurcan Çiçek, Ayşenur Şahin, Emine Göçlü, Miray Turgut, Aslıhan Aygüneş Hendek Belediyesi Karate takımı adına dövüşerek milli Takıma seçilmek için ellerinden geleni yaptılar.


Seçme sonunda Büşra Tosun, Kerem Ali Zeren, Nurcan Çiçek, Ömer Faruk Ateş Ve Emine Göçlü Milli takıma seçilerek Hendek Belediyesini en iyi şekilde temsil etti.

Bu sonuçların ardından yeni bir ilke daha imza atan Hendek Belediyesi Karate Takımı aynı kg da final seçmesine kalarak yeni bir başarı kazandılar.


Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan ve Hendek Belediye Başkanı Ali İnci samsunda yapılan Ümit genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Şampiyonasında ilçemizi en güzel şekilde temsil eden sporcuları ve onları yetiştiren Antrenör ve ailelerine teşekkür ettiklerini aynı zamanda emeklerinin boşa gitmediğini, şubat ayında İSVİÇRE’ nin ZÜRİH kentinde yapılacak olan Ümit genç 21 yaş altı Avrupa Şampiyonasında ilçemizi ve Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerini inandıklarını dile getirdi.


Hendek Belediyesi Karate Antrenörleri Nurkan Kayacık ve Soner Açıkyol turnuvada yarışan sporcularından çok memnun olduklarını, sporcularının üstün performans gösterdiklerini ve turnuvadan madalyalarla dönerek ilçemizi en güzel şekilde temsil ettikleri için sporcularını ve onlara destek olan ailelerine aynı zamanda bizlere destek veren Hendek Kaymakamına ve Hendek Belediye Başkanına teşekkürlerini iletti.


Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2014, 13:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184