KARATECİLER 8 MADALYA İLE DÖNDÜ

Çorum’da düzenlenen Okullar arası grup şampiyonasında Hendek Belediyesi Karate Kulübünden 8 sporcu madalya ile dönerek Türkiye şampiyonası finallerine katılmaya hak kazandılar.

KARATECİLER 8 MADALYA İLE DÖNDÜ


12 İl’den 156 sporcunun katıldığı Okullar arası Karate şampiyonasında Hendek Belediyesi Karate takımından Sude Simay Korkmaz,  Berke Yetimoğlu şampiyon olurken, Batuhan Şahin, Abdullah Yıldız ikinci, Gizem Altun, İkra Kavak, Yusuf Zeren ve Ömer Faruk Akın üçüncü oldular.

Sekiz madalya ile şampiyonadan dönen Hendek Belediyesi Karate takımı sporcuları Mayıs ayında Elazığ’da yapılacak olan Türkiye Okullar arası şampiyonası finallerine katılacaklar.

Hendek Belediyesi Karate takımı Antrenörü Nurkan Kayacık “Genç sporcularımızın elde ettiği başarı bizleri her zaman mutlu ediyor. Geleceğin şampiyonlarını böyle kürsüde görmek ayrı bir gurur. Türkiye şampiyonasında da başarıya imza atacaklarına inanıyorum. Çalışmalarımızı aksatmadan aynı kararlılıkla devam ettireceğiz ve ilçemizi her zaman en güzel şekilde temsil etmenin gayretini sarf edeceğiz. Bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde değerlendirmede bulundu.















Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2017, 11:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184