Karatecilerimiz Dünya Yıldızları İle Yarışıyor

Tosun ve Aygüneş Dünya Karatesinin Yıldızları ile mücadele edecek.

Karatecilerimiz Dünya Yıldızları İle Yarışıyor


Dünya Karate Federasyonu’nun (WKF) en yoğun katılımlı organizasyonları arasında yer alan Karate 1 A Serisi’nde heyecan Türkiye’ye taşınıyor. Sezonun ikinci etabına ev sahipliği yapacak olan İstanbul, 17-19 Mayıs tarihleri arasında dünya karatesinin yıldız isimlerini ağırlayacak.

Hendek Belediyesi Karate Kulübü Sporcularından Büyük Bayanlar 50 kiloda Büşra Tosun ve Büyük Bayanlar 61 kiloda Aslıhan Aygüneş, müsabakalarda Hendek Belediyesi’ni temsil edecek.

Başkan Babaoğlu başarılar diledi

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek Belediyesi Karate Kulübünü ziyaret etti. Başkan Babaoğlu, Antrenör Nurkan Kayacık’tan çalışmaları hakkında bilgi alarak her dalda olduğu gibi karate dalında da ilçemiz büyük başarılara imza atıyor. Sporcularımızın Dünya Karatesinin yıldızları ile yarışmaları gurur vericidir. İstanbul’da yapılacak olan müsabakalarda sporcularımıza başarılar diliyor, şampiyonluk bekliyorum dedi.

101 Ülkeden 1813 sporcu

İstanbul WOW Hotel’in ev sahipliği yapacağı müsabakalara 101 ülkeden 1813 sporcu katılacak. Büyükler kategorisinde düzenlenecek organizasyonda kata ve kumite olmak üzere 12 ferdi, iki takım dalında madalya dağıtılacak. Cuma ve Cumartesi günü yapılacak eleme müsabakalarında dereceye giren sporcular 19 Mayıs Pazar günü madalya alacak.

Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları kamp kadrosunda yer alan Büyükler Milli Takımımızın tam kadro yer alacağı müsabakalarda ayrıca, farklı kategorilerde Ay-yıldızlı formayı giymiş sporcular da yarışma hakkına sahip olacak.

Hendek Belediyesi Karate Kulübü Antrenörü Nurkan Kayacık, müsabakaya katılacak olan Büşra Tosun ve Aslıhan Aygüneş’i yalnız bırakmayarak müsabakalarda yanlarında olacak.


Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2019, 11:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184