KARATECİLERİMİZ GAZİANTEP YOLUNDA

Hendek Belediyesi Karate Kulübü, Gaziantep’te yapılacak olan Türkiye Ümit – Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonasına gidiyor.

KARATECİLERİMİZ GAZİANTEP YOLUNDA


Hendek Belediyesi Karate Takımı Gaziantep hazırlıklarını tamamladı.

Gaziantep’te düzenlenecek olan Türkiye Ümit – Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonasında tekmeler altın madalya için atılacak. Özel HATEM Okulları, Gaziantep’te mücadele edecek olan karatecilere sponsor olarak eşofman takımı hediye etti. Antrenör Kayacık, Özel Hatem Okullarına desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Hendek Belediyesi Karate Takımı, 3-6 Ağustos tarihleri arasında Gaziantep’te düzenlenecek olan Ümit – Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası’nda boy gösterecek.  Hendek Belediyesi’nin 21 sporcuyla katılacağı şampiyonada madalya için mücadele edecek olan genç sporcular, Milli Takım’ın Dünya Şampiyonası kadrosunda yer almak için de tatamiye çıkacaklar.

Şampiyona için hazırlıkların devam ettiğini belirten Nurkan Kayacık, Başkanımızın desteği ile ilçemiz adına, ülkemiz adına tüm turnuvalara katılmaya çalışıyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte çalışmalarımızı daha da yoğunlaştırıp hem Türkiye, hem Avrupa hem de Dünya Şampiyonlukları ile ilçemize dönmek istiyoruz. Başkanımıza hem bize sağladıkları destekler hem de ilçemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz dedi.

Başarılar

Gaziantep’te yapılacak olan Türkiye Ümit – Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası’na katılacak olan sporculara başarılar dileyen Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Karate takımımız yeni bir turnuvada daha madalya kovalayacaklar. Madalyaları yine silip süpüreceklerinden un ufak bir şüphemiz yok. Her turnuvada göğsümüzü kabartıyorlar diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2017, 12:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184