KARATEDE YENİ ŞAMPİYONLAR GELİYOR

Hendek Belediyesi Karate takımı yeni dönem kayıtları başladı.

KARATEDE YENİ ŞAMPİYONLAR GELİYOR


Avrupa ve Dünya şampiyonalarında dereceler yaparak büyük bir başarıya imza atan ve Türkiye şampiyonalarında madalyalara ambargo koyan Hendek Belediyesi Karate takımında yeni dönem kayıtları başladı.

Yeni şampiyonların yetişeceği kayıt döneminin başlaması ile geleceğin şampiyonları antrenmanlarına başladı. İlk gün kayıtlarında 40 sporcu kayıt yaptırarak ilk antrenmanını Antrenörler Nurkan Kayacık, Kerem Ali Zeren ve Ümit Atış nezaretinde gerçekleştirdi.
İlk gün antrenmanında sporcuların yanı sıra ailelerde heyecan içerisinde çocuklarının antrenmanlarını seyrettiler.

Antrenör Nurkan Kayacık ise yeni dönem kayıtları ile birlikte yeni şampiyonların yetişeceğine inandığını söyleyerek her geçen gün Karateye olan ilginin artması da sevindirici olduğunu söyleyerek bununla birlikte çocukların spor yaparak kötü alışkanlıklardan uzak durduğunu ve sosyal aktivitelerle daha çok kendilerini geliştirdiğini ifade etti.
Yeni dönemde Karate Kursuna kayıt yaptırmak isteyenler 3 adet vesikalık fotoğraf, Nüfus Kağıdı fotokopisi ve sağlık raporu belgesi ile birlikte Hendek Belediyesi Karate salonuna giderek kayıtlarını yaptırabilirler.


Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2016, 11:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184