KAYACIK TEKNİK DİREKTÖR OLDU

Hendek Belediyesi Karate takımı Antrenörü Nurkan Kayacık 21 Yaş altı Ümit Genç Bayanlar milli takımın Teknik Direktörlüğüne getirildi.

KAYACIK TEKNİK DİREKTÖR OLDU



2001 yılında Hendek’te Karate Antrenörlüğü görevine başlayan Nurkan Kayacık, sayısız Türkiye Şampiyonalarında derece ile başarılı bir şekilde Hendek’i temsil etti.

Avrupa Şampiyonalarında 11. Dünya Şampiyonasında 6 sporcu yetiştiren Kayacık, Hendek Belediyesi Karate Takımında 219 sporcusu ile başarıdan başarıya koşuyor.

Performansı sonrası Karate Federasyonu, Antrenör Nurkan Kayacık’ı Ümit Genç 21 yaş altı Bayan Milli Takımın Teknik Direktörlük görevine getirildiğini açıkladı.


21 Yaş altı Ümit Genç Bayan Milli Takımın Teknik Direktörlüğüne getirilen Nurkan Kayacık önümüzdeki hafta Aydın Kuşadası’nda yapılacak olan Türkiye ve Avrupa Şampiyonası seçmelerinde Teknik Direktör olarak görev alacak.

Emeği geçenlere teşekkür

Karate Federasyonunun Teknik Direktörlüğüne getirilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Nurkan Kayacık, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada başarılı bir şekilde Milli Takımı temsil etmeye devam edeceğini ifade ederek, Federasyon Başkanı Esat Delihasan ve yönetime, bugünlere gelmesinde en büyük pay sahibi olan Hocası Meydan Kobaş’a, Uğur Kobaş’a ve emeği geçen herkese teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2016, 16:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184