Kayacık’a doğum günü sürprizi

Hendek Belediyesi Karate takımı sporcuları 44 yaşına giren Antrenör Nurkan Kayacık’ın Yenimahalle’de ki evinde sürpriz yaparak doğum gününü de kutladılar.

Kayacık’a doğum günü sürprizi


Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Antrenör Nurkan Kayacık’ı yalnız bırakmadılar. Başkan Babaoğlu, tecrübeli antrenörün doğum gününü kutlarken sağlıklı, mutlu yıllar diledi.

 Sporcular hazırladıkları pasta ve ikramlarla Kayacık’ın doğum gününü kutlayarak başarılar dolu nice yıllar dileklerini ilettiler. 44 Yaşına giren Antrenör Nurkan Kayacık sporcularının kendisine yaptığı sürprizden dolayı mutluluğunu ifade ederek başta Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu olmak üzere, doğum gününde kendisini unutmayan herkese teşekkürlerini iletti.


Nurkan Kayacık, ‘Bugün, gece gündüz demeden spora ve gençliğe hizmet ettiğim bir yaşı daha gönül rahatlığıyla geride bırakıyorum. Bu manada doğum günümü tebrik eden ve güzel dileklerde bulunan başta çok değerli eşim ve ailem olmak üzere tüm dostlarıma canı gönülden teşekkürlerimi iletiyorum. Rabbim bu güzel ülke ve güzel insanları için hayırlı işlerde geçireceğimiz sağlıklı ömürler nasip etsin.’dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2019, 14:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184