Kaymakamlık Turnuvası Başlıyor

14. Geleneksel Hendek Kaymakamlığı 15 Temmuz Şehitleri Futbol Turnuvası 17 Eylül’de başlıyor.

Kaymakamlık Turnuvası Başlıyor


Bu yıl 14.sü düzenlenecek olan Geleneksel Hendek Kaymakamlığı 15 Temmuz Şehitleri Futbol Turnuvası, 17 Eylül Pazartesi günü 18.30’da Çamsan ile Dikmenspor arasında oynanacak karşılaşmalar ile start alacak.
Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda takım temsilcileri ile bir araya gelen Hendek Kaymakamı Orhan Burhan, Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çuhadar ve Hendek Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Akıcı turnuva ile ilgili detayları takım temsilcilerine sundu.
Karşılıklı istişareler sonrasında takım temsilcileri tarafından grup eşleşmeleri için Fikstür ve Kura çekimleri yapıldı.

Kura çekimi sonrasında Hendek Kaymakamı Orhan Burhan, Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çuhadar ve Hendek Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Süleyman Akıcı Turnuvaya katılan takımlara başarılar dileyerek kupanın hak eden takıma gideceği sportmence karşılaşmaların olduğu bir turnuva temennisinde bulundular.

5 Grupta 19 takımın mücadele edeceği Turnuva, Hendek Orman işletme sahasında oynanacak ve karşılaşmalar Hendek Tv tarafından canlı olarak yayınlanacak.

Gruplar;
Grup Karşılaşmaları;


Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2018, 11:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184